Tilapäisliittymä

Tilapäissähkö on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi huvitilaisuudet, markkinat ja työmaa-aikaiset sähkötarpeet ennen pysyvää liittymää. Tilapäissähkön maksimivoimassaoloaika on kaksi vuotta sähköntoimituksen alkamispäivästä. Tilapäissähkö kytketään irti kahden vuoden jälkeen ilman erillistä irtisanomista. Mikäli liittymää halutaan käyttää kahden vuoden jälkeen, on tilapäinen liittymä muutettava pysyväksi liittymäksi maksamalla hinnaston mukainen liittymismaksu.

Kun tarvitset tilapäissähköä lyhytaikaiseen käyttöön, mikäli haluat käyttää työmaakeskusta, rakennamme tilapäisen liittymän. Tilapäinen liittymä tehdään kokonaisuudessaan laskutustyönä. Tilapäissähkö ei vaadi liittymää ja siitä ei peritä erillistä liittymismaksua.

Tee tilapäissähköstä työmaakeskustilaus. Ilmoitamme sinulle käyttöpaikan, jolle voit tehdä sähkön myyntisopimuksen. Tämän jälkeen saat työmaasähkön käyttöösi.

Tilapäisliittymästä tehdään aina kirjallinen liittymissopimus ja se laskutetaan tapauskohtaisesti. Tilapäisten liittymien liittymismaksuja ei palauteta liittyjälle.

Työmaakeskuksen tilaus

Hyvä muistaa tilapäissähkön valmisteluissa:

  • Keskus tulee kiinnittää luotettavasti valmistajan/vuokraajan ohjeiden mukaan.
  • Liittymiskaapeli on suojattava mekaanisesti koko matkaltaan.
  • Keskusta tai liittymisjohtoa ei saa missään nimessä siirtää jännitteisenä. Tätä varten on tilattava työkatko keskuksen siirtämisen ajaksi.