Paikallinen energiatalo palveluksessasi

Valkeakosken Energia Oy on paikallinen ja palveleva energiayhtiö, jonka omistaa Valkeakosken kaupunki. Toimitamme asiakkaillemme sähkönsiirtopalveluita, kaukolämpöä ja maakaasua. Tämän lisäksi olemme mukana monessa energia-alan yrityksessä osaomistajana. Puhuri Oy:n kautta tuotamme energiamarkkinoille puhdasta tuulisähköä.

Vuoden 2022 alusta alkaen olemme yhdistäneet koko sähkönmyyntiliiketoiminnan Omavoima Oy:lle, jonka kaikki omistajat ovat paikallisia energiayhtiöitä. Omavoima palvelee asiakkaitamme sähkönmyyntiin, sähköautojen latauspalveluihin ja aurinkopaneelien myyntiin ja asennukseen liittyvissä asioissa.

Meille on tärkeää, että löydämme jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen tarpeisiinsa sopivimmat energiaratkaisut. Toimintamme kulmakiviä ovat osaava henkilökunta, joustavuus ja laadukkaat palvelut.

Valkeakosken Energia Oy:n johtamisjärjestelmään kuuluu laatu,- ympäristö ja työturvallisuusjärjestelmä, jotka on kaikki sertifioitu ensimmäisen kerran jo vuonna 1998. Järjestelmämme on viimeksi 2021 sertifioinut Global System Certifigation Oy Ltd. Laatujärjestelmän avulla pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja toimintaamme.

Tervetuloa asiakkaaksemme