Kasvot yritykselle – kasvot energialle

Videosarjassa esittelemme yrityksemme työntekijöitä, jotka ovat osa energiaamme ja intohimoamme ja jotka tekevät tärkeää työtä menestyksemme eteen. Jokainen video keskittyy yhteen henkilöön ja tuo esiin tämän roolin ja vastuut sekä henkilökohtaisia näkemyksiä Valkeakosken Energiasta. Videosarjassa esiintyy yhteensä seitsemän energialaista.

Videosarja on suunniteltu herättämään kiinnostusta yrityksen toimintaa kohtaan ja lisäämään tietoisuutta sen monipuolisesta henkilöstöstä. Se kuvastaa myös Valkeakosken Energian avoimuutta ja läpinäkyvyyttä.

Tule mukaan matkalle mukaan tutustumaan Valkeakosken Energian tarinoihin!

Olli-Pekka Marttila, toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Olli-Pekka Marttila kertoo, mitä kaikkea modernin energiayhtiön johtajan arkeen kuuluu. “Parasta Valkeakosken Energiassa on inhimillisyys.”

Voit katsoa Olli-Pekan videon myös Youtubessa

Erik Liljeström, viestintä- ja markkinointipäällikkö

Paikallisuus on vahvasti läsnä Erik Liljeströmin työssä Valkeakosken Energian viestinnän ja markkinoinnin johtamisessa. “Tosi kivoja juttuja saadaan tehdä yhdessä.”

Voit katsoa Erikin videon myös Youtubessa

Saara Jaakkola, rakennuttamispäällikkö

Rakennuttamispäällikkö Saara Jaakkola on sitä mieltä, että Valkeakosken Energialla jokainen työntekijä saa olla oma itsensä: “Jokaiselle löytyy tilaa täältä.”

Voit katsoa Saaran videon myös Youtubessa

Ville Virtanen, työpäällikkö

Valkeakosken Energia on työpäällikkö Ville Virtasen mukaan nykyaikainen työnantaja: “Kaikki on valmiita tarvittaessa työskentelemään yhteisen edun mukaisesti ja joustamaan tiukoissa paikoissa.”

Voit katsoa Villen videon myös Youtubessa

Mervi Aalto, asiakaspalvelupäällikkö

Mervi Aallon työhön Valkeakosken Energian asiakaspalvelupäällikkönä kuuluu jatkuva uuden oppiminen: “Käymme alan koulutuksissa vuosittain useamman kerran.”

Voit katsoa Mervin videon myös Youtubessa

Karoliina Laine, verkkopäällikkö

Karoliina Laine on työskennellyt energia-alalla jo yli 10 vuotta mutta Valkeakosken Energian verkkopäällikkönä vasta pari kuukautta: “Verkkoalue on suhteellisen pieni ja kaikki tuntevat verkon hyvin, niin viat hoituvat nopeasti.”

Voit katsoa Karoliinan videon myös Youtubessa

Mikko Saartenkorpi, sähköyliasentaja

Mikko Saartenkorpi kertoo, että sähköyliasentajan vastuulle kuuluvat vähän kaikenlaiset työt: “Tätä tehdään sen takia, että kuntalaiset pääsevät nauttimaan paremmasta sähköstä.”

Voit katsoa Mikon videon myös Youtubessa

Kulissien takana

Henkilöstövideosarjan tekeminen ei ollut koko ajan ihan tiukkaa vääntämistä, välillä sattui ja tapahtui, jolloin saatiin hyvä naurut aikaiseksi kuvausryhmän kesken.

Voit katsoa kulissien takana videon myös youtube