Meillä et ole vain töissä. Meillä olet mukana rakentamassa parempaa ja energisempää yhteiskuntaa. Kanssamme pääset kehittymään monipuolisten tehtävien, mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten projektien parissa.

Työnantajana huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista siten, että kaikki jaksavat työssään. Osoitamme riittävät resurssite kaikkiin keskeisiin tehtäviin ja johdamme työtä siten, että työtä voidaan tehdä ilman turhia keskytyksiä. Henkilöstöämme motivoidaan liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnista taukojumppien sekä kulttuuri- ja liikuntaedun avulla. Myös penkkiurheilijoille ja kulttuurin harrastajille tarjotaan mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi tarjoamme vapaaehtoisen sairauskuluvakuutuksen kaikille vakituisille työntekijöillemme.  

Panostamme työturvallisuuteen tavoitteena nolla työtapaturmaa. Kannustamme kouluttautumaan, jatkuvaan kehittymiseen ja yhteistyöhön. Hyödynnämme kaikkien energialaisten osaamista ja kokemuspohjaa ja vahvistamme asiakaspalveluhenkisyyttä koko organisaatiossa. Lisäksi kehitämme tavoitteellisesti projekti- ja osto-osaamista sekä johtamista ja esimiestyötä.

Palkitsemme henkilöstöä hyvästä tuloksesta tulospalkkausjärjestelmien mukaisesti. Mandatumin ylläpitämässä henkilöstömme palkkiorahastossa työntekijä pääsee helposti sijoittamaan varallisuuttaan ja säästämään tulevaisuutta varten.

Hae sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tai kerro avoimella hakemuksella, mitä haluat tehdä seuraavaksi. Opiskelijoiden lopputyön tekeminen meille on myös sovittaessa mahdollista.

Hakemukset ja yhteydenotot avoimiin työpaikkoihin voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen energian.rekry@valkeakoski.fi.

Avoimet tehtävät

Kaukolämpöasentajaa/-hitsaajaa

Suunnitteluinsinööri