Meillä et ole vain töissä. Meillä olet mukana rakentamassa parempaa ja energisempää yhteiskuntaa. Kanssamme pääset kehittymään monipuolisten tehtävien, mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten projektien parissa. Hae sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tai kerro avoimella hakemuksella, mitä haluat tehdä seuraavaksi. Opiskelijoiden lopputyön tekeminen meille on myös sovittaessa mahdollista.

Työnantajana huolehdimme henkilöstömme työkyvystä, turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista. Kannustamme kouluttautumaan, jatkuvaan kehittymiseen ja yhteistyöhön. Hyödynnämme kaikkien energialaisten osaamista ja kokemuspohjaa.

Henkilöstöämme motivoidaan liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnista taukojumppien sekä kulttuuri- ja liikuntaedun avulla. Myös penkkiurheilijoille ja kulttuurin harrastajille tarjotaan mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi tarjoamme vapaaehtoisen sairauskuluvakuutuksen kaikille vakituisille työntekijöillemme.  

Palkitsemme henkilöstöä hyvästä tuloksesta tulospalkkausjärjestelmien mukaisesti. Mandatumin ylläpitämässä henkilöstömme palkkiorahastossa työntekijä pääsee helposti sijoittamaan varallisuuttaan ja säästämään tulevaisuutta varten.