Sähkö

Valkeakosken Energia tarjoaa paikallisesti tuotettua, uusiutuvaa sähköä!

Sähkön ostossa suosimme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja

Valkeakosken Energia Oy toimittaa asiakkailleen ympäristöystävällistä sähköä, mikä valmistuu luonnonvoimia hyödyntämällä. Tuuli- ja vesivoimasta jalostettu sähkö on kilpailukykyistä myös hinnaltaan, sillä pienen organisaation ansiosta kiinteät kulumme pysyvät maltillisina.

Asiakkaitamme ovat ensisijaisesti kotipaikkakuntamme taloudet ja yritykset, mutta myös monet ulkopaikkakuntalaiset ovat tehneet kanssamme yhteistyösopimuksen esim. sähköntoimituksesta. Energian toimituksen lisäksi asiakkaamme saa käyttöönsä myös ammattitaitoisen neuvontapalvelun, joka tuo selvää rahallista säästöä.

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on paljon muutakin kuin tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen. Me haluamme helpottaa muuttoasi ja olemme koonneet muuttajan muistilistan avuksesi. Asioimalla kanssamme ajoissa varmistat, että uudessa asunnossasi on sähköt kytkettynä muuttopäivänä.

Tuotatko itse sähköä?

Mikäli et itse tarvitse aina kaikkea tuottamaasi sähköä, olemme halukkaita ostamaan sinun ylijäämäsähkösi. Voit myydä sähköverkkoon syöttämäsi energian meille, jos olet sähkönmyyntiasiakkaamme. Ylijäämäsähköstäsi hyvitetään sinulle markkinahinnan mukaan.

Haluatko vaihtaa sopimusta?

Vaihtoedulla voit kesken sopimuskauden vaihtaa sopimuksesi uuteen edullisempaan määräaikaiseen -sopimukseen.

Asiakaspalvelu

Palvelunumero: (03) 5691 5500
asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15