Sähkö

Valkeakosken Energia tarjoaa monipuoliset ja edulliset sähkösopimukset!

Sähkön ostossa suosimme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja

Valkeakosken Energia Oy toimittaa asiakkailleen eri energialähteillä tuotettua markkinasähköä. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman ympäristöystävällistä sähköä kilpailukykyisellä hinnalla. Vuonna 2017 myymämme markkinasähkön alkuperästä 57 % oli uusiutuvista energianlähteistä.

Asiakkaitamme ovat ensisijaisesti kotipaikkakuntamme taloudet ja yritykset, mutta myös monet ulkopaikkakuntalaiset ovat tehneet kanssamme sopimuksen sähköntoimituksesta. Energian toimituksen lisäksi asiakkaamme saa käyttöönsä myös ammattitaitoisen neuvontapalvelun, joka tuo selvää rahallista säästöä.

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on paljon muutakin kuin tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen. Me haluamme helpottaa muuttoasi ja olemme koonneet muuttajan muistilistan avuksesi. Asioimalla kanssamme ajoissa varmistat, että uudessa asunnossasi on sähköt kytkettynä muuttopäivänä.

Tuotatko itse sähköä?

Mikäli et itse tarvitse aina kaikkea tuottamaasi sähköä, olemme halukkaita ostamaan sinun ylijäämäsähkösi. Voit myydä sähköverkkoon syöttämäsi energian meille, jos olet sähkönmyyntiasiakkaamme. Ylijäämäsähköstäsi hyvitetään sinulle markkinahinnan mukaan.

Haluatko vaihtaa sopimusta?

Vaihtoedulla voit kesken sopimuskauden vaihtaa sopimuksesi uuteen edullisempaan määräaikaiseen -sopimukseen.

Asiakaspalvelu

Palvelunumero: (03) 5691 5500
asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15