Kaukolämpö

Lähellä tuotettu kaukolämpö pitää asuntosi lämpimänä edullisesti!

Kaukolämpö on lompakkoa ja ympäristöä säästävä ratkaisu

Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja asumismukavuutta lisäävä lämmitysmuoto. Sen toimintavarmuus on huippuluokkaa. Vertailussa muihin lämmitysmuotoihin kaukolämpö on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. On keli mikä tahansa tai vaikka olisit matkoilla, tiedät, että kotisi pysyy mukavan lämpöisenä ja käyttövesi riittää aina.

Kaukolämmön lämmönvaihdin on pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa. Toimintavarmuuden ohella tämä tarkoittaa merkittävästi matalampia huolto-, korjaus- ja järjestelmän uusimiskustannuksia. Voit myös tehdä kanssamme kaukolämpölaitteesi vuosihuoltosopimuksen tai tilata meiltä kertatarkastuksen.

Valkeakoskella kaukolämpö on lähellä tuotettua

Keskustan verkkoon kaukolämpö tuotetaan UPM Oyj:n Tervasaaren tehtaalla, jossa polttoaineina käytetään metsäpolttoaineita, puhdasta kierrätyspuuta, maakaasua, turvetta ja muita puunjalostuksen sivutuotteita. Kahdessa erillisessä kaukolämpöverkossa lämpö tuotetaan omilla biolämpökeskuksilla, joissa polttoaineena käytetään puupellettiä. Asiakkaiden häiriötön kaukolämmön toimitus on vielä varmistettu varakäytössä olevalla omalla voimalaitoksella ja varalämpökeskuksilla, joita on 8 kappaletta eri puolilla kaupunkia.

Kaukolämpö siirretään asiakkaille kaukolämpöverkkoa pitkin. Toisessa putkessa kuuma menovesi vie lämpöä asiakkaille, toisessa putkessa taas viileämpi lämpöä luovuttanut vesi palaa takaisin tuotantolaitokselle. Kaukolämpöveden lämpötila vaihtelee sään mukaan. Alimmillaan se on kesällä, jolloin lämpöä tarvitaan vain lämpimän käyttöveden lämmittämiseen.

Omakotitalot kaukolämpöön nyt myös osamaksulla

Tarjoamme nyt omakotitalon kaukolämpöliittymän osamaksulla. Sopimuksen maksuaika on 24 kk. Tämän jälkeen olet lunastanut liittymän itsellesi ja maksat enää vain käyttämästäsi energiasta. Kotitalousvähennys on mahdollista tehdä työn osuudesta. Mahdollinen asbestityö kartoitetaan ja hinnoitellaan erikseen. Pyydä meiltä tarjous liittymisestä.

Asiakaspalvelu

03 5691 5500
asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi