Miten suurennat sähköliittymän

Liittymisoikeudella tarkoitetaan sähköliittymän suurimpien sallittujen pääsulakkeiden kokoa ja se ilmoitetaan ampeereina. Jos sähkön käyttötarpeesi kasvaa, voit korottaa nykyistä liittymisoikeuttasi maksamalla lisäliittymismaksun. Liittymisoikeutta ei kuitenkaan voi pienentää.

Muutostarve kannattaa käydä läpi oman sähköurakoitsijasi tai sähkösuunnittelijasi kanssa, joka auttaa sinua määrittämään sinun tarpeisiin sopivan sulakekoon. Hänen kanssaan voitte varmistaa, että nykyinen liittymisjohto on riittävä. Sähköliittymän suurentaminen voi vaatia myös verkon vahvistamista. Tarkka liittämiskohta määritellään liittymissopimuksessa. Liittämiskohdalla tarkoitetaan kohtaa, jossa sähköliittymä kytketään liittymiskaapelilla verkkoyhtiön sähkönjakeluverkkoon.

Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, kun tarve sähköliittymän suurentamiselle ilmenee. Tekninen asiakaspalvelumme palvelee numerossa 040 335 5555 ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15. Sähköverkkoon liittymisestä laskutamme liittymähinnaston mukaisen liittymismaksun, jolla katamme verkon rakentamisen kustannuksia. Liittymisoikeuden muuttuessa hyvitämme vanhan liittymisoikeuden hinnan verran suuremmasta liittymismaksusta. Lisäksi veloitamme tarvittavat kytkentä- ja mittarointityöt erillisen palveluhinnastomme mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, kun tarve sähköliittymän suurentamiselle ilmenee. Tekninen asiakaspalvelumme palvelee numerossa 040 335 5555 ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15.