Kaukolämpö on lompakkoa ja ympäristöä säästävä ratkaisu

Valkeakosken Energian kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja asumismukavuutta lisäävä lämmitysmuoto, jonka toimintavarmuus on huippuluokkaa. Vertailussa muihin lämmitysmuotoihin kaukolämpö on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. On keli mikä tahansa tai vaikka olisit matkoilla, tiedät, että kotisi pysyy mukavan lämpöisenä ja käyttövesi riittää aina.

Kaukolämmön saatavuuskartta

Laske kaukolämmön liittymis- ja käyttökustannukset laskurilla

Kaukolämmön päästölaskuri

Avaimet käteen -lämmitysratkaisu nyt myös osamaksulla

Sopimuksen maksuaika on 24 kk. Tämän jälkeen olet lunastanut liittymän itsellesi ja maksat enää vain käyttämästäsi energiasta.

Kotitalousvähennys on mahdollista työn osuudesta. Mahdollinen asbestityö kartoitetaan ja hinnoitellaan erikseen. Tarjous koskee vain kauko- lämpöverkon läheisyydessä olevia kiinteistöjä.

Kaukolämpölaskuri omakotitalolle

Vaihda nyt vanha öljylämmitys kaukolämpöön ja säästä

Voit saada kotitalousvähennystä liittymismaksusta sekä lämmönsiirtimen asennuksen työn osuudesta vaihtaessasi toisesta lämmitysmuodosta kaukolämpöön.

8 hyvää syytä valita kaukolämpö

  1. Kaukolämpö on ympäristöystävällistä.
  2. Kaukolämpö on edullinen lämmitysmuoto.
  3. Lämmityslaitteet ovat edullisia, yksinkertaisia ja toimintavarmoja.
  4. Toimituksen saa avaimet käteen -periaatteella.
  5. Snulla on mahdollisuus kotitalousvähennykseen .
  6. Laitteet mahtuvat pieneen tilaan.
  7. Huoltotarve on vähäinen eikä nuohousta tarvita lainkaan.
  8. Lämpöpäivystys toimii kellon ympäri.

Valkeakoskella kaukolämpö on lähellä tuotettua

Kaukolämpö tuotetaan verkkoomme suurimmaksi osaksi UPM Oyj:n Tervasaaren tehtaalla, jossa polttoaineina käytetään metsäpolttoaineita, puhdasta kierrätyspuuta, maakaasua, turvetta ja muita puunjalostuksen sivutuotteita. Kahdessa erillisessä kaukolämpöverkossa lämpö tuotetaan omilla biolämpökeskuksilla, joissa polttoaineena käytetään puupellettiä. Asiakkaiden häiriötön kaukolämmön toimitus on vielä varmistettu varakäytössä olevalla omalla voimalaitoksella ja varalämpökeskuksilla.

Kaukolämpö siirretään asiakkaille kaukolämpöverkkoa pitkin. Toisessa putkessa kuuma menovesi vie lämpöä asiakkaille, toisessa putkessa taas viileämpi lämpöä luovuttanut vesi palaa takaisin tuotantolaitokselle. Kaukolämpöveden lämpötila vaihtelee sään mukaan. Alimmillaan se on kesällä, jolloin lämpöä tarvitaan vain lämpimän käyttöveden lämmittämiseen.

Ympäristö ja vastuullisuus