Viime vuonna suureen suosioon noussut Valometsä nousee jälleen Valkeakoskelle!

Taustalla valaistua metsää. Teksti: Valkeakosken valometsä Kirjaslammen ympäristössä 1.12.2021-2.1.2022

Kirjaslammen ympäristöön uudistuneena rakennettavan Valometsän avajaisia vietetään 1. joulukuuta klo 19.00. Kaikille ilmainen elämysreitti on auki jokaisena iltana aina 2.1.2022 saakka.

Valkeakosken Kirjaslammen ympäristöön viime vuonna lanseerattu elämyksellinen Valometsä nousi suosituksi vierailukohteeksi. Tuhansia kävijöitä houkutellut reilun puolen kilometrin mittainen esteetön reitti tarjosi valaistun luontoelämyksen kaiken ikäisille vieraille. Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia ja Etelä Pirkanmaan Osuuspankki halusivat varmistaa, että Valometsä tuo iloa pimeään ajanjaksoon myös tänä vuonna ja ryhtyivät hankkeen yhteistyökumppaneiksi. Viime vuodesta uudistuneen Valometsän toteutuksesta vastaavat RH Entertainment, Voiceboys Oy ja valkeakoskelainenMBP Production.

 

– Valometsästä viime vuonna saatu palaute oli niin positiivista, että halusimme lähteä toteuttamaan sen uudelleen myös tänä vuonna.  Valometsä tuotti ihmisille iloa ja virkistystä ja kannusti myös eri ikäisiä ihmisiä ihan vauvasta vaariin liikkumaan Kirjaslammen ympäristössä.  Valometsän toteuttaminen on hieno osoitus yhteistyöstä, jossa yritykset yhdessä kaupungin kanssa mahdollistavat tapahtumien järjestämisen Valkeakoskella. Iso kiitos kuuluu näin myös tapahtuman muille yhteistyökumppaneille, kertoo kaupunginjohtaja Minna Uschanoff.

–OP Etelä-Pirkanmaa oli mukana myös viime vuonna. Haluamme olla mukana hankkeissa, jotka kohdistuvat kaikkiin kaupunkilaisiin – iästä riippumatta. Koemme, että Valometsä on juuri tälläinen. Omien asukkaiden lisäksi Valometsä ilahdutti myös naapurikuntalaisia. Positiivisen palauteryöpyn myötä halusimme mahdollistaa Valometsän kaikille koskilaisille myös tänä vuonna, toteaa OP Etelä-Pirkanmaan toimitusjohtaja Juha Luomala.

– Viime vuodesta saatu kokemus ja palaute oli äärimmäisen positiivista, ja siksi päätimme lähteä myös tänä vuonna tukemaan Valometsän toteutusta. Valometsä on energiayhtiön näkökulmasta erinomainen hanke, jossa valolla ja energialla on konkreettinen merkitys. Valometsä luo iloa ja inhimillisyyttä synkkään syksyyn sekä tuo laajasti valoa koko kaupungin asukkaille, sanoo Valkeakosken Energian toimitusjohtaja Lauri Laine

– Olen todella tyytyväinen siitä, että Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia ja Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki lähtivät tänäkin vuonna mukaan toteuttamaan tätä hienoa elämystä. Viime vuonna Valometsä tavoitti tuhansia kävijöitä, ja sitä tultiin katsomaan monilta paikkakunnilta kauempaakin. On mahtavaa huomata, että Valometsästä on kehittymässä perinne ja että saamme yhteisesti tuoda Valkeakoskelle tämän hienon talvisen ajan elämyksen, sanoo Valometsän ideoinut Marko Riihelä RH Entertainmentista.

Turvallisen reitin voi jokainen kulkea omaan tahtiin, värien loistosta ja raikkaasta ulkoilmasta nauttien. Valometsä on elävä – jokainen kävely reitillä on uniikki kokemus sään ja olosuhteiden vaihtuessa. Metsässä myös turvavälien säilyttäminen on helppoa.

Valometsä aukeaa joulukuun ensimmäisenä päivänä klo 19.00 ja on sen jälkeen avoinna jokaisena iltana klo 18.00-23.00 aina 2.1.2022 saakka. Reitti Valometsään lähtee Hotelli Waltikan pihasta. Valometsään on vapaa pääsy. Lisätietoja Valometsästä löytyy osoitteesta valometsa.fi.

Valkeakosken valometsä -valoa tulevaisuuteen.

Mediakuvat / kuvia viime vuoden Valometsästä: Lataa täältä.

Järjestäjät: RH Entertainment, Voiceboys Oy ja MBP Production

Yhteistyökumppanit: Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia ja Etelä Pirkanmaan Osuuspankki

Yhteistyökyselyt: Tapahtumakoordinaattori petra.pikkanen@valkeakoski.fi tai 040 335 6087

.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Liekki Promotion

Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
+ 358 40 846 0116
www.facebook.com/liekkipromotion