Valkeakosken Energian toimitusjohtajaksi Olli-Pekka Marttila

Valkeakosken Energia Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu sähkövoimatekniikan insinööri Olli-Pekka Marttila. Hän aloittaa tehtävässään marraskuun alussa.

Marttilalla on pitkä ja monipuolinen kokemus energia-alalta. Hän siirtyy toimitusjohtajaksi Valkeakosken Energian osakkuusyhtiö Puhuri Oy:n vanhemman neuvonantajan tehtävästä, jossa hänen tehtäviinsä ovat kuuluneet Puhurin uudet teknologiat, sekä monienergiahankkeen hankekehityksen johtotehtävät.

Valkeakosken Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eeva Niskavaara kertoo hallituksen arvostavan erityisesti Olli-Pekan laajaa kokemusta ja verkostoja. ”Olli-Pekka on pitkään toiminut energia-alalla yhtiöiden johtotehtävissä, ja hankkinut itselleen myös laajan kokemuksen yhtiömme ydinliiketoimintojen kuten siirtoverkot ja kaukolämpö johtamisesta” kertoo Niskavaara.

”Kiinnostuin välittömästi Yhtiön toimitusjohtajan tehtävästä kuultuani Lauri Laineen siirtymisestä Nurmijärven Sähkön toimitusjohtajaksi. Valkeakosken Energian toimitusjohtajan tehtävä on itselleni erittäin mieluinen. Yhtiö on laajasti alalla verkottunut, mutta tukevasti paikallinen toimija. Uskon pitkän kokemukseni alan yhtiöiden vastuullisissa johtotehtävissä olevan hyödynnettävissä Valkeakosken Energian ja asiakkaiden eduksi energia-alan murroksessa. Odotan innolla astumistani Valkeakosken Energian johtoon”, toteaa Olli-Pekka Marttila.

Lisätietoja medialle:

Eeva Niskavaara, Valkeakosken Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja,

0400 494 138