Paikallinen tekee hyvää Valkeakosken kesässä

Valkeakosken Energia Oy ja Omavoima Oy ovat kesäkaudella mukana laajasti eri tapahtumissa Valkeakoskella. Vielä on paljon kesää ja tapahtumia nauttimatta. Tapahtumista löytyy varmasti sopiva kaikenikäisille koskilaisille.

Heinäkuussa perinteiset musarit eli Työväen Musiikkitapahtuma valtaa keskustan. Tapahtuma alkaa ilmaisella koko perheen sirkusesityksellä 26.7. keskiviikkona. Olemme osaltamme mahdollistaneet tämän koko perheen tapahtuman.

Elokuun 19. päivänä rokataan Kirjaslampirock. Kirjaslampirock järjestetään Kirjaslammen tanssilavalla. Tapahtumassa esiintyy koskilaisia ja lähialueen artisteja ja rokkibändejä.

Syyskuun toisena päivänä kokoonnutaan nuorten ilmaiseen Onnirokkiin. Onnirokin järjestää Valkeakosken kaupungin nuorisopalvelut. Pääesiintyjä on Sexmane. Muut esiintyjät ovat Tomas Jouhilampi ja James-J.

Paljon on ehtinyt tapahtua kesän alkupuolella. Kesäkausi aloitettiin kesäkuun alussa perinteisillä Valkeakosken markkinoilla, joiden järjestäjänä toimi Valkeakosken Nuorkauppakamari.

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettiin 10.6. Kirjazz & Blues tapahtuma. Se tarjosi herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 14:ttä kertaa.

Kesäkuussa juhannusviikolla oli ikäihmisten festivaalit palvelutalo Wäinämöisessä ja Kanteleessa. Mummin musarit oli yleisölle ilmainen ja siihen osallistuivat palvelutalon asukkaat, heidän läheisensä sekä muut lähialueen asukkaat.

Kesäteatterissa pyörii upea IRWIN musikaali. IRWIN tuo tunnelmallisiin kesämaisemiin 70-luvun visuaalisuutta, kiehtovia tositarinoita suomalaisesta musiikkimaailmasta, tilannekomiikkaa sekä elämäniloa! Uudistimme kesäteatterin istuinaluset tätä kesäkautta varten.

Lahjoitimme Valkeakosken kaupungin nuorisotoimen järjestämiä kesäleirejä varten uimaleluja, ja kelit näyttivät suosivan leiriläisiä kesäkuussa.

 

 

Omavoima Oy on Valkeakosken Energia Oy:n osittain omistama sähkönmyyntiyhtiö. Omavoiman muut osakkaat ovat Rauman Energia Oy, Vakka-Suomen Voima Oy ja Leppäkosken Energia Oy. Kaikkia osakkaita yhdistää hyvä paikallinen palvelu, luotettavuus ja vastuullisuus. Omavoima pitää vahvasti kiinni paikallisuudesta ja hakee valtakunnallisesti kasvua sähkönmyynnissä.