Etsimme kehitysjohtajaa

Etsimme verkostoituneeseen yritykseemme kehitysjohtajaa täysin uuteen tehtävään johtoryhmän jäseneksi. Tule osaksi uutta strategiaa toteuttavaa, vakaata ja arvostettua yhtiötä, edistämme energialla elämänlaatua!

Tehtävässä johdat kokonaisvaltaisesti Valkeakosken Energian erityisesti energialiiketoiminnan tieto- ja viestintätekniikkaan (ICT) liittyviä järjestelmiä. Vastuualueeseesi kuuluvat myös yhtiön muut ICT-kokonaisuudet (mm. asiakastieto-, laskutus-, laatu-, mittaus-, tasehallinta- ja verkkotietojärjestelmien kokonaisuudet). Luot verkostoja sidosryhmien ammattilaisten ja oman henkilöstön kanssa. Rakennat edellytyksiä Valkeakosken Energian tulevaan palvelukehitykseen ja uuden ajan energia-alan digitalisuuden muutoksiin ja vaatimuksiin. Tuot meille näkemyksesi toimivista ratkaisuista sekä aidon innostuksesi energia-alalla toimimisesta.

Sinulla on jo konkreettisia näyttöjä ja kokemusta ICT-toiminnoista, mielellään toimintatapojen kehittämisestä ja järjestelmien implementoinnista, yhteistyöstä sidosryhmien kanssa, esimiestyöstä sekä ICT-kokonaisuuden päättäväisestä johtamisesta. Olet innostunut ja näkemyksellinen alan ratkaisuja ja mahdollisuuksia kohtaan ja seuraat markkinakehitystä. Toivomme sinulta myös strategista ajattelukykyä, johtamiskokemusta sekä ratkaisukeskeistä ja määrätietoista työskentelyotetta tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielitaitoa.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

  • Olemme kehittyvä yhtiö, jolla on muutosta tavoitteleva strategia
  • Valkeakosken Energia on toimialalla arvostettu yhtiö ja laajasti osakkuusyhtiöiden kautta vaikuttava
  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja erittäin hyvät henkilöstöedut
  • Valmista pöytää emme tarjoa, mutta tilaisuuden vaikuttaa aidosti

Tehtävän sijaintipaikka on Valkeakoski. Yhtiömme tarjoaa laajat etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Lähetä suomenkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.4 mennessä Mercuri Urvalin sivujen kautta https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=70838&refno=

viite FI-17626.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Sanna Kröger, puh.040-5061856.

Aloitamme haastattelut huhtikuussa.