Meiltä saat vihreää sähköä

Valkeakosken Energia on myynyt ympäristöystävällistä alkuperävarmennettua vesisähköä vuodesta 2010 alkaen. Olemme mukana vaikuttamassa siihen, että tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus nauttia puhtaasta luonnosta.

Vesisähköasiakkaanamme käytät pohjoismaisissa vesivoimalaitoksissa tuotettua vihreää sähköä. Vastaamme kasvaneeseen ympäristökiinnostukseen tarjoamalla vesisähkön lisäksi myös tuulivoimalla tuotettua sähköä. Kotitalousasiakkaiden ohella, myös yritysasiakkaidemme on mahdollista hyödyntää ilmastomyönteisen sähkön käyttöä imagossaan.

 

Valkeakosken Energian ympäristöpolitiikka

Valkeakosken Energia Oy:n ympäristöjärjestelmä on sertifioitu ISO 14001:n mukaisesti. Ympäristöpolitiikkamme mukaisesti yrityksemme toiminnot toteutetaan rasittaen luontoa mahdollisimman vähän. Käytämme taloudellisesti toteuttamiskelpoisia ratkaisuita ja vähennämme aktiivisesti toiminnoistamme aiheutuvia haittoja.

Käsi kastelee kasvavaa tainta

Toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset on tutkittu ja dokumentoitu. Tuloksia täydennetään muutosten yhteydessä ja mahdollistan ympäristövahinkojen jälkeen. Hankinnoissa ja jätteiden käsittelyssä otamme huomioon ympäristövaikutukset. Alihankkijoina käytämme ympäristövastuunsa hoitavia yrityksiä. Ympäristöasioiden tiedottamisessa noudatamme avoimuutta ja aktiivisuutta.

Ympäristöraportti 2020

Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät

Valkeakosken Energia Oy:n johtamisjärjestelmään kuuluu laatu,- ympäristö ja työturvallisuusjärjestelmä, jotka on kaikki sertifioitu ensimmäisen kerran jo vuonna 1998.
Sertifiointi takaa jatkuvan sitoutumisen ja toiminnan parantamisen säännöllisten kontrollien sekä johdon katselmusten myötä.

Järjestelmämme on viimeksi 2018 sertifioinut Global System Certifigation Oy Ltd.

Valkeakosken Energia Oy:n toiminta vastaa seuraavien standardien vaatimuksia:

Laatujärjestelmä ISO 9001:2015
Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015
Työterveys-ja työturvallisuusjärjestelmä ISO 45001:2018

Asiakaspalvelu

Palvelunumero: (03) 5691 5500
asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15