Valokuitu

Tulevaisuuden laajakaista

Uudet valokuituliittymät ja olemassa olevien liittymien asiat

Sinua palvelee Valokuitusen asiakaspalvelu 020 694 750 (mpm/pvm)

arkisin kello 8–16

 

Valkeakosken Energia Oy ja Valokuitunen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Valkeakosken kaupungin alueelle rakennetut valokuituverkot siirtyvät 31.8.2020 Valokuituselle. Valokuitunen on CapMan Infran ja Telia Companyn yhteisyritys, joka keskittyy esikaupunkialueiden kuiduttamiseen tiiviisti asutuissa taajamissa ympäri Suomen.

Tämä muutos ei vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä. Tämän muutoksen yhteydessä asuinalueellesi rakennettu ja kiinteistöösi ulottuva valokuituyhteys siirtyy Valkeakosken energian omistuksesta Valokuitusen omistukseen. Kaikki muu pysyy ennallaan. Valokuituyhteyteen sovelletaan jatkossakin kuituyhteyden rakentamisen yhteydessä solmittuja kuituliittymäsopimuksen ehtoja. Valokuitupäätelaite säilyy Telian omistuksessa ja siihen sovelletaan jatkossakin jo tehtyä päätelaitteen sijoitussopimusta. Laajakaistapalvelusopimukseen sovelletaan jatkossakin palveluntarjoajasi palvelun omia, kulloinkin voimassaolevia sopimusehtoja ja hinnastoja.

Ennakkotietoa syksyyn ajoittuvasta laskutuksen muutoksesta:

Kuituliittymäsi kuukausimaksu, jonka olet tähän saakka maksanut Valkeakosken Energialle, tullaan veloittamaan sinulta 1.9.2020 alkaen osana laajakaistaliittymäsi kuukausimaksua. Saat siis kahden erillisen laskun sijaan jatkossa vain yhden laskun, ja liittymäsi kokonaishinta kuukaudessa tulee laskemaan. Laajakaistasi palveluntarjoaja on yhteydessä sinuun 31.8.2020 mennessä laskutusta koskevasta muutoksesta.

Mikä pysyy ennallaan:

  • Valokuituyhteys toimii kuten ennenkin ja voit edelleen valita laajakaistasi ja muut palvelut joko Telialta tai muilta palveluntarjoajiltamme – ihan niin kuin tähänkin asti.

Tekninen asiakaspalvelu

Palvelunumero: 040 335 5555
tekninen.asiakaspalvelu@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15