Valokuitu

Tulevaisuuden laajakaista

Valokuitu

Nopein mahdollinen tiedonsiirtoalusta

Valokuitu on ylivoimaisesti paras laajakaistatekniikka, joka mahdollistaa luotettavan internetyhteyden jopa 1 000 Mbit/s nopeudella. Nykyaikaiset verkkopalvelut, kuten suoratoistopalvelut, vaativat toimiakseen nopeaa ja luotettavaa tiedonsiirtoa. Vanhojen, kuparikaapelia hyödyntävien verkkoliittymien nopeudet eivät enää riitä nykytarpeisiin. Edessä on väistämättä muutos, jonka myötä kuparikaapelit poistuvat käytöstä ja ne korvataan tehokkaammalla valokuidulla.

Valokuidun etuja:

  • Pienen vaimennuksen ja suuren kaistaleveyden ansiosta valokuidun tiedonsiirtokyky on valtava kuparikaapeliin verrattuna.
  • Valokuitu on yhtä nopea molempiin suuntiin.
  • Sähköverkon tai ukkosen aiheuttamat ylijännitteet eivät häiritse valokuidun toimintaa, sillä lasinen kuitu ei johda sähköä.
  • Valokuidun ylläpito on edullista ja käyttö turvallista myös tietoturvan kannalta. Valokuitu ei säteile ympäristöön, joten yhteyden ylikuuluminen ja salakuuntelu on käytännössä mahdotonta.
  • Valokuidun käyttöiäksi arvioidaan yli 50 vuotta.
  • Laadukas verkkoyhteys nostaa asuntosi arvoa.

Miten liityn valokuituverkkoon?

Voit liittyä valokuituverkkoon, kun asuinalueellasi on tarpeeksi verkosta kiinnostuneita kotitalouksia. Liittyminen kuituverkkoon on edullisinta silloin, kun verkkoa rakennetaan alueellasi. Kaikille uusille asemakaava-alueille kuituverkkovalmius on jo rakennettu valmiiksi.

Tuomme kuitukaapelin kiinteistöön pääsääntöisesti sähkökaapeloinnin yhteydessä. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön asennettavan laajakaistan kuitumuunninpurkin kautta. Laitteiden asennuspaikat ja kaapelin läpivienti sovitaan aina kiinteistökohtaisesti.

Liittymästä laaditaan liittymissopimus, jossa määritellään liittymän hinta ja toimitusaika. Tällä hetkellä toimitusaika on vain joitain viikkoja. Liittymän kytkennän jälkeen voit tehdä operaattorin kanssa sopimuksen laajakaistasta, kaapeli-TV:stä jne.

Hinnasto

Liittymismaksu€ (alv 24%)€ (alv 0%)
Liittymismaksu2700,002177,42
Kampanjahinta toistaiseksi 1900,001532,26
Kuukausimaksu18,6015,00

Valokuituliittymän sopimusehdot

Kotitalousvähennys

Tietoliikenneyhteyksien asennus ja kunnossapito oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Voit hakea kotitalousvähennystä liittymislaskun laskuerittelyn avulla. Kotitalousvähennyksestä saa lisätietoja Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä

Tartu tilaisuuteen nyt ja tee sijoitus tulevaisuuteen! Varaa valokuitu tästä, niin tarkistamme valokuituverkon rakentamisen tilanteen ja otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Toimitusosoite

Toivon yhteydenottoa
PuhelimitseSähköpostilla

[recaptcha]

Tekninen asiakaspalvelu

Palvelunumero: 040 335 5555
tekninen.asiakaspalvelu@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15