Avoimet työpaikat

Sähköverkkoasentaja

Haemme palvelukseemme kokenutta sähköverkkoasentajaa. Tehtäviisi kuuluvat keski- ja pienjänniteverkon rakentaminen ja kunnossapito, liikenne- ja katuvalotyöt, sekä osallistuminen verkon varallaolotehtäviin. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan huumausainetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Tiimissämme olet mukana kirjoittamassa tarinaamme aidosti palvelevana paikallisena energiayhtiönä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla verkkojohtaja Samuli Enqvistille puh. 040-335 5579

ma 8.2. klo 9.00-11.00 tai ma 15.2. klo 14.00-16.00.

Lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Täytä hakemus tästä

Kesätyöntekijä

Haemme energia-alasta kiinnostuneita, yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä sähköverkon töihin.  Arvostamme aktiivisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kesätyön kesto on 2-3 kuukautta. Etusijalla kesätyöntekijöitä valittaessa ovat alan opiskelijat.

Täytä hakemus tästä

 

 

Rauhoitumme joulun viettoon keskiviikkona 23.12.2020 klo 15 alkaen

Sähköiset palvelumme ovat käytettävissäsi joulun aikana 24/7. Puhelinpalvelumme on auki vielä keskiviikkona 23.12.2020 klo 8-15. Aaton aatolle emme sovi enää tapaamisia toimistollemme.

Joulun ajan aukioloajat

Keskiviikko 23.12.2020 puhelinvaihde avoinna 8-15

Torstai 24.12.2020 kiinni

Perjantai 25.12.2020 kiinni

Lauantai 26.12.2020 kiinni

Sunnuntai 27.12.2020 kiinni

Maanantai 28.12.2020 klo 8-16 puhelinpalvelu

Torstai 31.12.2020 puhelinpalvelu avoinna 8-15

 

 

Sähköveroluokka 2 alenee 1.1.2021 alkaen

Sähköveroluokka 2 alenee 1.1.2021 alkaen eli lainmuutokset (He 167/2020,VaVM 31/2020) astuvat voimaan, joiden mukaan teollisuuden, kaivostoiminnan, konesalien ja maatalouden sähkövero alennetaan EU:n vähimmäistasolle ensi vuoden alusta alkaen.

Sähköveroluokka 2                                                            

Huoltovarmuusmaksu                                          0,01612 (alv 24%)                      0,01300 (alv 0%)

Valmistevero                                                            0,062 (alv 24%)                           0,05(alv 0%)

Sähköveroluokan 2 verot yhteensä                             0,07812 snt/kWh(alv 24%)    

Verot alenivat 0,063 (alv 0 %) 

HELPOTA ARKEASI JA VASTAANOTA LASKUSI SÄHKÖISESTI

Vastaanota jatkossa Valkeakosken Energian paperilaskut sähköisesti digipostipalvelu Kivraan.

Kivra on digipostipalvelu yritysten ja ihmisten väliseen paperittomaan asiointiin. Palvelulla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Palveluun voit myös helposti arkistoida muita omia dokumentteja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia. Kivra käyttö ei maksa sinulle mitään.

Ottamalla Kivran käyttöösi ennen 31.1.2021 osallistut samalla 3 x Suomalaisen Kirjakaupan e- ja äänikirjalahjakortin arvontaan. Kampanjan säännöt sivun lopussa.

Ota Kivra käyttöön ja hyvästele paperilaskut

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

  1. Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan Valkeakosken Energian laskusi sähköisesti Kivraan

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

Helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Kivrassa laskujen maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtäsi aivan kuten verkkopankissa. Et tarvitse erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja maksamiseen. Maksaminen on turvallista, ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun käyttämäsi pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtäsi heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Arjesta sujuvaa yhdessä

Tarvitseeko läheisesi apua laskujen maksuun, tai onko teillä perheen yhteisiä menoja?

Kivralla hoidat maksuasiat sujuvasti joko yhdessä tai jopa kokonaan toisen henkilön puolesta jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Kivra on lähtöisin Ruotsista

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa sillä on lähes 4 miljoonaa käyttäjää. Palvelulla asioi päivittäin asiakkaidensa kanssa yli 30 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Palvelu on noussut Ruotsissa suureen suosioon sen helppokäyttöisyyden ja ympäristövastuullisten arvojensa vuoksi. Suomessa Kivra Palvelu aloitti toimintansa Suomessa vuoden 2020 alussa, ja on nopeassa ajassa herättänyt paljon kiinnostusta sekä yritysten että kuluttajien keskuudessa. Suomessa Kivran omistajiin kuuluvat Kivra AB:n lisäksi mediayhtiö Telia Company sekä vastuullisia rahoituspalveluita tarjoava Resurs Bank.

Tutustu Kivraan tarkemmin osoitteessa kivra.fi ja ota palvelu käyttöösi.

Lahjakorttikampanjan säännöt

Kampanjan järjestää Valkeakosken EnergiaKampanja-aika on 1.12.2020.-31.1.2021Arvonta suoritetaan 4.2.2021. Arvonta suoritetaan kaikkien kampanja-aikana Kivraan rekisteröityneiden Valkeakosken Energian asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra edelleen arvonnan ajankohtana käytössä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla.  Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Palkintoina on 3 kappaletta Suomalaisen Kirjakaupan e- ja äänikirja lahjakortteja , joiden arvo on 96,95 €/kpl. Lahjakortteja ei voi vaihtaa ja niitä ei voi saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Valkeakosken Energia järjestäjänä vastaa arpajaisveron maksamisesta.

Valkeakoskelle avataan valometsä joulukuuksi

Valkeakoskelle Kirjaslammen ympäristöön perustetaan elämyksellinen Valometsä. Kaikille ilmainen reitti aukeaa 4.12. ja on avoinna päivittäin aina joulukuun loppuun saakka. 

Kirjaslammen ympäristöön rakennetaan elämyksellisen Valometsä, jonka tarkoituksena on tuoda iloa ja valoa Valkeakosken ja lähiseutujen asukkaille. Valometsän halki kulkee noin 600 sadan metrin esteetön reitti, joka tarjoaa kaiken ikäisille sopivan valaistun luontoelämyksen. Valometsän on suunnitellut äänentoistoon, valaistukseen ja tapahtumatekniikkaan erikoistuneen Voiceboys Oy:n toimitusjohtaja Mika Auvinen työryhmineen. Valometsän toteuttamisen mahdollistavat Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia, Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki, Pirkanmaan Osuuskauppa / Kauppakeskus Koskikara, Valkeakosken Yrittäjät ja RH Entertainment Oy.

Turvallisen reitin voi jokainen kulkea omaan tahtiin, värien loistosta ja raikkaasta ulkoilmasta nauttien. Valometsä on elävä – jokainen kävely reitillä on uniikki kokemus sään ja olosuhteiden vaihtuessa. Metsässä myös turvavälien säilyttäminen on helppoa.- Tämä vuosi on ollut monelle hankala ja nyt pimeän vuodenajan koittaessa mietimme yhdessä, kuinka voisimme ilahduttaa paikallisia ja lähiseudun asukkaita turvallisella tavalla. Paikkakunnalle tapahtumia ennenkin järjestäneen RH Entertainment Oy Marko Riihelän kanssa syntyi idea elämyksellisestä valometsästä. Toivomme, että niin paikalliset kuin naapurikuntalaiset löytävät valometsän äänineen ja että se tuo iloa ja valoa mahdollisimman monen alkutalveen, sanovat kuin yhdestä suusta Valometsän koordinaattori Petra Pikkanen, Valkeakosken Energian toimitusjohtaja Lauri Laine, Etelä-Pirkanmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Juha Luomala ja Pirkanmaan Osuuskaupan yhteisömanageri Rebecca Lahnalampi.

Valometsä aukeaa joulukuun 4. päivä ja on auki päivittäin joululuun ajan klo 17.00-21.00.

Reitti Valometsään lähtee Hotelli Waltikan parkkipaikalta. Valometsään on vapaa pääsy.

Lisätietoja Valometsästä löytyy osoitteesta valometsa.fi

Uusia tuulia verkkopalvelussamme

Kehitämme sivujamme jatkuvasti parantaaksemme asiakaspalveluamme. Nyt olemme uudistaneet kulutuksen seurannan palvelumme. Palvelu on maksuton.

Palvelun käyttöönotto vaatii uuden rekisteröitymisen

Valitettavasti uuteen järjestelmään ei pääse kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla, joten sinun on rekisteröidyttävä järjestelmään uudestaan. Pahoittelemme häiriötä!

Käy rekisteröitymässä 15.12.2020 mennessä ja olet mukana kilpailussa. Voit voittaa Fatboy Outdoor- säkkituolin (arvo n. 300€)! Samalla voit tarkastella, mistä sähkönkulutuksesi koostuu ja voit hallita sähköisiä palveluitamm

Kirjaudu palveluun https://energiaraportit.fi/valkeakoskenenergia/fi/login)

Sähkölaskuissamme toimitusviive

Meillä on ollut tekninen ongelma sähkölaskujemme toimituksessa. Sähkölaskumme, jotka ovat päivätty 5.11.2020 tai 6.11.2020, ovat lähteneet vasta tänään eteenpäin asiakkaille. Laskuissa on eräpäivänä, joko 19.11.2020 tai 20.11.2020. Olemme automaattisesti siirtäneet näiden laskujen eräpäivän maanantaille 23.11.2020, joten voitte maksaa laskunne pidennetyllä maksuajalla. Olemme pahoillamme laskujen toimituksen viivästyksestä.

Instagramiin luotu nimissämme valeprofiili

Olemme jo useamman vuoden toimineet Instgramissa nimellä valkeakoskenenergia. Instagramiin on nyt luotu väärennetty profiili yrityksemme nimissä. Meillä ei ole mitään tekemistä kyseisen profiilin kanssa, joka esiintyy nimellä valkeakoskenenergia_official. Kaikki materiaali, tarinat tai viestit, jotka lähetetään kyseisen profiilin nimissä, eivät millään tavalla edusta yhtiömme kantaa tai valittua viestintälinjaa. Tämän feikkiprofiilin nimissä on jo lähetetty ainakin kahta erilaista viestintää, joissa molemmissa on ollut linkki, jota kehotetaan klikkaamaan. Emme suosittele missään nimessä reagoimaan näihin viesteihin millään tavalla. Meillä ei ole mitään tietoa, kuka on tämän huijauksen takana, tai mitkä tämän kyseisen profiilin tarkoitusperät ovat.

 

Ystävällisin terveisin

Se ainoa ja oikea, Valkeakosken energia Oy

Uusi energiajohtaja valittu

Valkeakosken Energia Oy:n hallitus on nimittänyt DI Kai-Kristian Koskisen, 36, Valkeakosken Energia Oy:n uudeksi energiajohtajaksi. Kai-Kristian aloittaa työnsä 20.10.2020. Hänen tehtävänänsä on johtaa ja kehittää yrityksen kaukolämpö- ja maakaasuliiketoimintaa sekä rakentaa uusia palveluita ja konsepteja asiakkaille. Hän toimii Valkeakosken Energian johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Lauri Laineelle.

Kai-Kristian on aiemmin työskennellyt Lempäälän Energia Oy:n sähköliiketoiminnan päällikkönä vastaten Lempäälän Energian asiakashankinnasta, energianmyynnistä ja -hinnoittelusta sekä sopimusasioista.

Vuosien 2019-2020 aikana hän toimi myös LEMENE-hankkeen projektipäällikkönä. Hankkeessa toteutettiin Ideaparkin läheisyydessä olevalle Marjamäen teollisuusalueelle omavarainen, älykäs energiajärjestelmä, jolla turvataan alueen energiansaanti.

Aiemmin Kai-Kristian on työskennellyt Eltel Networks Oy:llä liiketoiminnan kehityspäällikkönä sekä projektipäällikkönä Eltel Networksillä ja Neste Jacobs Oy:n öljyterminaaliprojekteissa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja, Lauri Laine p. 040-335 5501