Toimintaa kehitetään – asiakastyytyväisyysmittaus lokakuussa

Valkeakosken Energia osallistuu energia-alan laajaan asiakastyytyväisyysmittaukseen. Tutkimukset toteutetaan IROResearch Oy:n toimesta yhtiömme toimeksiantona. Tutkimus ja kyselyt tehdään asiakkaillemme puhelinhaastatteluina loka- ja marraskuun aikana. Tutkimustulosten perusteella kehitämme luonnollisesti omia toimintojamme ja prosessejamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveita ja odotuksia.

 

Toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten sähkön tuotantomuoto muuttuu

 

1.10.2018 alkaen vesisähkö poistuu sopimuksistamme automaattisena tuotteena, ja se tullaan korvaamaan markkinasähköllä. Tämä tarkoittaa, että sähkö on peräisin eri energianlähteistä ja on tuotettu markkinaehtoisesti. Muutoksen tavoitteena on kompensoida hinnankorotuspaineita.

Vuonna 2017 myymämme markkinasähkön sähkönalkuperäjakauma oli:

Uusiutuvat 57%

fossiiliset 21%

ydinvoima 22%.

 

Kaikki määräaikaiset sähkösopimukset jatkuvat vesisähkönä sopimuskauden loppuun.

Muutos astuu voimaan 1.10.2018 automaattisesti ja ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. Asiakkaalla on halutessaan oikeus irtisanoa toistaiseksi voimassa oleva sopimus kahden viikon irtisanomisajalla.

Vesisähkön käyttäminen on jatkossa mahdollista valitsemalla vesisähkö-tuote. Mikäli haluat pelkästään vesisähköön pohjautuvan sopimuksen tai sinulla on muuta kysyttävää, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään

Puh. (03) 5691 5500

Ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15

 

 

Ongelmia sähkönjakelussa

Pahoittelemme useita sähkönjakelun ongelmia avojohtoverkossa, etenkin Sääksmäen alueella sekä Pälkäneentien suunnalla. Ongelmallinen tilanne johtunee Fingrid Oy:n 110 kV voimajohtotyömaan aiheuttamasta poikkeuksellisesta kytkentätilanteesta sähköverkossamme. Poikkeustilanteen vuoksi emme pysty hyödyntämään kaikkea sähköverkon automaatiota ja suojaustoimenpiteitä, mitkä ehkäisevät sähkökatkoja sähköverkossa.

Poikkeustilanne sähköverkossa jatkuu elokuulle asti.

 

EU:n tietosuoja-asetus varmistaa lainmukaisen ja läpinäkyvän henkilötietojenkäsittelyn.

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkaa perjantaina 25.5.2018. Olemme Valkeakosken Energia Oy:lla valmistautuneet tähän huolellisesti varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään lainmukaisesti ja läpinäkyvästi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuoja-asetus on erinomainen kehitysaskel kohti selkeämpää tietosuojaa verkottuneessa maailmassa, jossa rekistereitä on valtavasti. Me Valkeakosken Energialla olemme aina käsitelleet henkilötietoja turvallisesti, luottamuksellisesti ja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin, ja niin teemme jatkossakin. Päivitettyihin rekisteriselosteisiimme voit tutustua verkkosivuillamme.

Rekisteriselosteemme

Taidetta Valkeakosken kaduille – voittajat valittu

Järjestimme huhtikuussa äänestyksen, jossa osallistujat saivat äänestää teoksia, jotka he haluaisivat nähdä Valkeakosken katukuvassa sähkönjakokaappien kyljessä. Teokset olivat päivätoimintayksikkö Säteen taiteilijoiden ja muiden tuttujen käsialaa, ja äänestyksessä oli mukana yli upeaa 70 teosta, joiden aiheet vaihtelivat ihmisten kohtaamisesta ympäristöön, urheiluun ja väreihin.

Äänestykseen osallistui 337 henkilöä, joiden kesken arvoimme kolme kahden hengen lippupakettia kesäteatteriin. Myös parhaat taiteilijat palkittiin lippupaketilla. Iso kiitos kaikille taiteilijoille ja äänestäjille!

Viisi eniten ääniä saanutta teosta

1. Veli-Pekka Vendelin, nimetön teos

2. Toni, nimetön teos

3. Roosa Korkiakoski, “Tuuli nousee”

4. Heikki Laitasalo, “Merimaisema”

5. Essi Kerilahti, “Punainen värimaisema”

Häiriö sähkönjakelussa 5.5.2018

Sähkönjakelussamme oli häiriö Eerolan, Roukon ja Tallinmäen alueella. Häiriö alkoi hieman ennen klo 9 lauantaina. Vika saatiin paikannettua ja vika-alue irrotettua sähköverkosta noin klo 9:35, jolloin kaikkien asiakkaiden sähkönjakelu palautui normaaliksi. Vian piirissä oli 1317 asiakasta.

Vian aiheutti ulkopuolisen tekemien maaperätutkimuksien yhteydessä syntynyt kaapelivaurio.

Isac Elliott keikkalippuja Energian toimistolta 16.5. alkaen

Isac Elliott esiintyy Valkeakosken Työväenmusiikkitapahtumassa 26.7.2018. Valkeakosken Energia Oy on ollut mahdollistamassa konsertin onnistumisen. Halusimme tarjota paikallisille nuorille mahdollisuuden nähdä Isac Elliott musareilla tänä kesänä. Keikka on ikärajaton ja Isac Elliott konserttiin lippuja saa Energian toimistolta. Liput maksavat 20€, joka maksetaan sähkölaskulla.
Lippuja voi lunastaa toimistoltamme 16.5. alkaen.
Toimistomme on auki ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15.

Työväen musiikkitapahtuman ohjelma www.valmu.com
Isac Elliot kotisivut http://www.isacelliot.com/

Häiriö sähkönjakelussa tiistaina 10.4.2018

Sähkönjakelussamme oli häiriö Sääksmäellä Huittulan, Ritvalan ja Mälkiäisten alueella klo 3:40 alkaen. Kello 4:00 vika oli saatu rajattua koskettamaan vain kahta muuntopiiriä korjaustoimenpiteitä varten. Vika saatiin korjattua aamulla klo 6 jälkeen.

Vian aiheutti Lukonmäessä katkennut 20kV ilmajohto.

Maaria Isoviita Valkeakosken Energian talousjohtajaksi

(Kuvassa vasemmalla Aino Kukkamäki ja oikealla Maaria Isoviita. kuva Jukka Nissinen.)

KTM Maaria Isoviita, 45, on aloittanut Valkeakosken Energia Oy:n uutena talousjohtajana 1.3.2018. Maaria Isoviita on aiemmin työskennellyt liiketoiminnasta vastaavana johtajana taloushallintokumppanuuksia tarjoavassa Staria Oyj:ssä toimien johtoryhmän jäsenenä. Stariassa Maaria vastasi liiketoimintansa tuloksesta, asiakkuuksista, kumppanuussuhteista sekä viestinnästä ja mainonnasta. Tätä ennen Maaria on työskennellyt pitkään mm. Huurre Group Oy:ssä vastaten konsernin rahoituksesta, taloushallinnon palvelukeskuksesta ja emoyhtiön taloudesta.

”Haluankin säilyttää sen hyvän, laadukkaan tekemisen, joka täällä on vallinnut ja josta osoituksena on sertifioitu laatujärjestelmä. Yritän edistää automatisointia ja johdon raportointia sekä varautua tulevien lakimuutosten vaatimiin toimenpiteisiin”, Maaria Isoviita kuvailee tavoitteitaan uudella työnantajalla.

Maarian edeltäjä Aino Kukkamäki jää kesälomille 29.3.2018 ja kesälomien jälkeen eläkkeelle 1.8.2018.