Ongelmia sähkönjakelussa

Pahoittelemme useita sähkönjakelun ongelmia avojohtoverkossa, etenkin Sääksmäen alueella sekä Pälkäneentien suunnalla. Ongelmallinen tilanne johtunee Fingrid Oy:n 110 kV voimajohtotyömaan aiheuttamasta poikkeuksellisesta kytkentätilanteesta sähköverkossamme. Poikkeustilanteen vuoksi emme pysty hyödyntämään kaikkea sähköverkon automaatiota ja suojaustoimenpiteitä, mitkä ehkäisevät sähkökatkoja sähköverkossa.

Poikkeustilanne sähköverkossa jatkuu elokuulle asti.

 

EU:n tietosuoja-asetus varmistaa lainmukaisen ja läpinäkyvän henkilötietojenkäsittelyn.

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkaa perjantaina 25.5.2018. Olemme Valkeakosken Energia Oy:lla valmistautuneet tähän huolellisesti varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään lainmukaisesti ja läpinäkyvästi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuoja-asetus on erinomainen kehitysaskel kohti selkeämpää tietosuojaa verkottuneessa maailmassa, jossa rekistereitä on valtavasti. Me Valkeakosken Energialla olemme aina käsitelleet henkilötietoja turvallisesti, luottamuksellisesti ja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin, ja niin teemme jatkossakin. Päivitettyihin rekisteriselosteisiimme voit tutustua verkkosivuillamme.

Rekisteriselosteemme

Taidetta Valkeakosken kaduille – voittajat valittu

Järjestimme huhtikuussa äänestyksen, jossa osallistujat saivat äänestää teoksia, jotka he haluaisivat nähdä Valkeakosken katukuvassa sähkönjakokaappien kyljessä. Teokset olivat päivätoimintayksikkö Säteen taiteilijoiden ja muiden tuttujen käsialaa, ja äänestyksessä oli mukana yli upeaa 70 teosta, joiden aiheet vaihtelivat ihmisten kohtaamisesta ympäristöön, urheiluun ja väreihin.

Äänestykseen osallistui 337 henkilöä, joiden kesken arvoimme kolme kahden hengen lippupakettia kesäteatteriin. Myös parhaat taiteilijat palkittiin lippupaketilla. Iso kiitos kaikille taiteilijoille ja äänestäjille!

Viisi eniten ääniä saanutta teosta

1. Veli-Pekka Vendelin, nimetön teos

2. Toni, nimetön teos

3. Roosa Korkiakoski, “Tuuli nousee”

4. Heikki Laitasalo, “Merimaisema”

5. Essi Kerilahti, “Punainen värimaisema”

Häiriö sähkönjakelussa 5.5.2018

Sähkönjakelussamme oli häiriö Eerolan, Roukon ja Tallinmäen alueella. Häiriö alkoi hieman ennen klo 9 lauantaina. Vika saatiin paikannettua ja vika-alue irrotettua sähköverkosta noin klo 9:35, jolloin kaikkien asiakkaiden sähkönjakelu palautui normaaliksi. Vian piirissä oli 1317 asiakasta.

Vian aiheutti ulkopuolisen tekemien maaperätutkimuksien yhteydessä syntynyt kaapelivaurio.

Isac Elliott keikkalippuja Energian toimistolta 16.5. alkaen

Isac Elliott esiintyy Valkeakosken Työväenmusiikkitapahtumassa 26.7.2018. Valkeakosken Energia Oy on ollut mahdollistamassa konsertin onnistumisen. Halusimme tarjota paikallisille nuorille mahdollisuuden nähdä Isac Elliott musareilla tänä kesänä. Keikka on ikärajaton ja Isac Elliott konserttiin lippuja saa Energian toimistolta. Liput maksavat 20€, joka maksetaan sähkölaskulla.
Lippuja voi lunastaa toimistoltamme 16.5. alkaen.
Toimistomme on auki ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15.

Työväen musiikkitapahtuman ohjelma www.valmu.com
Isac Elliot kotisivut http://www.isacelliot.com/

Häiriö sähkönjakelussa tiistaina 10.4.2018

Sähkönjakelussamme oli häiriö Sääksmäellä Huittulan, Ritvalan ja Mälkiäisten alueella klo 3:40 alkaen. Kello 4:00 vika oli saatu rajattua koskettamaan vain kahta muuntopiiriä korjaustoimenpiteitä varten. Vika saatiin korjattua aamulla klo 6 jälkeen.

Vian aiheutti Lukonmäessä katkennut 20kV ilmajohto.

Maaria Isoviita Valkeakosken Energian talousjohtajaksi

(Kuvassa vasemmalla Aino Kukkamäki ja oikealla Maaria Isoviita. kuva Jukka Nissinen.)

KTM Maaria Isoviita, 45, on aloittanut Valkeakosken Energia Oy:n uutena talousjohtajana 1.3.2018. Maaria Isoviita on aiemmin työskennellyt liiketoiminnasta vastaavana johtajana taloushallintokumppanuuksia tarjoavassa Staria Oyj:ssä toimien johtoryhmän jäsenenä. Stariassa Maaria vastasi liiketoimintansa tuloksesta, asiakkuuksista, kumppanuussuhteista sekä viestinnästä ja mainonnasta. Tätä ennen Maaria on työskennellyt pitkään mm. Huurre Group Oy:ssä vastaten konsernin rahoituksesta, taloushallinnon palvelukeskuksesta ja emoyhtiön taloudesta.

”Haluankin säilyttää sen hyvän, laadukkaan tekemisen, joka täällä on vallinnut ja josta osoituksena on sertifioitu laatujärjestelmä. Yritän edistää automatisointia ja johdon raportointia sekä varautua tulevien lakimuutosten vaatimiin toimenpiteisiin”, Maaria Isoviita kuvailee tavoitteitaan uudella työnantajalla.

Maarian edeltäjä Aino Kukkamäki jää kesälomille 29.3.2018 ja kesälomien jälkeen eläkkeelle 1.8.2018.

 

Sähkökatko lauantaina 24.2.2018

Lauantaina aamulla kello 8 jälkeen sähköt katkesivat Eerolan seudulla Valkeakoskella. Sähkökatko koski yli 850 asiakasta. Suurimmalle osalle asiakkaista sähköt saatiin palautettua noin tunnissa, kun vikapaikka oli saatu paikannettua. Sähkökatko johtui vesiaseman uuden muuntamon laiteviasta. Vesiasemalle sähköt saatiin palautettua vasta korjaustöiden jälkeen, vähän yli kello 11.

Tehostamme laskujen maksamiseen liittyviä toimintoja

Tiedoksi sähkö- ja kaukolämpöasiakkaillemme

Valkeakosken Energia Oy tehostaa laskujen maksamiseen liittyviä toimintoja. Olemme aloittaneet yhteistyön Ropo Capitalin kanssa. Ropo Capital on kotimainen myyntilaskun elinkaareen ja saatavien hallintaan erikoistunut palveluyritys.

Uudet laskut

29.1.2018 alkaen Valkeakosken Energian sähkö- ja kaukolämpölaskujen osalta maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa Ropo Capital, ja samassa yhteydessä laskuilla maksuja vastaanottavaksi pankkitiliksi tulee yksi tili, OP FI60 5494 0920 1894 97. Tämä pankkitilin vaihdos ei vaikuta eLaskuna eikä suoraveloituksena maksettaviin laskuihin. Paperilaskun saaneita asiakkaita ja yrityksiä pyydetään huomioimaan muuttunut pankkitili.

Yhteystiedot

Laskujen sisältö

Valkeakosken Energia
Asiakaspalvelu: puh. 03 5691 5500

Laskujen maksaminen

Ropo Capital
Asiakaspalvelu: puh. 09 2315 0443
Aukioloajat: arkisin 8–20, la 10–15
Sähköposti: vlkenergia@ropocapital.fi

Erääntyneet laskut

Jos asiakkailla on erääntyneitä laskuja, joissa on vielä kolme Valkeakosken Energian pankkitiliä merkittyinä, niin silloin pyydetään ohjaamaan maksut näille tileille. Näiden laskujen maksuvalvonnan hoitaa toistaiseksi vielä edellinen yhteistyökumppanimme Intrum Justitia ja sieltä tulee mahdolliset yhteydenotot kirjallisesti tai puhelimitse.

Lisätiedot

Valkeakosken Energia, hallinto ja talous

Myyntireskontravastaava Raija Eerola, puh. 040 335 5503
Talousjohtaja Maaria Isoviita, puh. 040 335 5507

SÄHKÖKAAPPITAIDE – PROJEKTI

Energia on aloittanut yhteisen projektin Valkeakosken Kaupungin Päivätoiminta Säde kanssa saadakseen Valkeakosken katukuvaan taidetta. Taidetta laitetaan katugalleriaan Energian sähkönjakokaappeihin kaupungin keskustassa.

“Näe ystäväsi, näe ympärillesi”

Tule mukaan taiteilemaan Valkeakosken katukuvaan taidetta! Mukaan voi tulla kuka vain Päivätoiminta Säteen tuttu. Voit olla taiteilija, harrastaja tai lähteä mukaan ilman aiempaa kokemusta. Projektissa ei alleviivata sitä, kuulutko vammaispalveluiden piiriin vai et- Tavoite on kaunistaa katukuvaa.

Teokset tehdään kuvataiteen menetelmillä tai luovasti soveltaen: voit maalata, piirtää, tehdä sarjakuvan, valokuvata, virkata.. Yksin, pareittain tai ryhmässä. Valitse valituista aihepiireistä omasi tai tee useampi teos. Tuo oma sanoma esille, ystävä voi tukea ja auttaa sinua toteutuksessa, mutta teoksen idean pitää olla tekijän oma.

Aihepiirit ovat ajankohtaisia, mutta myös aikaa pitäviä. Aiheet ovat:

  • Ihmisten kohtaaminen, epäilyjen poistaminen ja huomaavaisuus
  • Hyvä mieli, välittäminen, ystävyys, käsi kädessä kulkeminen
  • Energia: Aurinko, tuuli ja vesi
  • Ympäristö, luonto
  • Urheilu (Kehitysvammaisten  Kesäkisat Apialla 6.6.2018
  • Värit, kauneus

Taideteosten oikeudet luovutetaan Valkeakosken Energialle. Teokset kopioidaan ja niistä valitaan projektiin sopivimmat näytille kaduille, internettiin tai muuhun tarkoitukseen myöhemmin. Kaduilla galleriana toimii sähkönjakokaapit n. 10 kpl Valkeakosken keskustassa. Teokset ovat esillä noin vuoden ajan. Tekijän ja teoksen nimi tulee näkyville ja samoin Energian logo.

Projektista lisätietoa antaa Energialla: Samuli Enqvist

Valkeakosken kaupunki/vammaispalvelut: Tiina Manninen, Päivätoiminta Säde

Teokset toimitetaan Tiina Manniselle 040 – 335 7317