Viestintäkampanja maahamme palaaville linnuille

Olemme aloittaneet massiivisen viestintä kampanjan maahamme palaaville linnuille. Verkko- ja markkinointiosastomme ovat tehneet tiivistä yhteistyötä 24/7 projektille asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Viestintää on kuitenkin vielä tehostettava, sillä viime viikolla esimerkiksi, yksittäinen joutsen ei ollut ymmärtänyt viestintäämme oikein. Tämän ikävän tapauksen takia lisäsimme vielä lintupalloja sähkön siirtolinjoihin Metsäkansan alueella tällä viikolla. Edellisellä viikolla asensimme palloja Rantooseen. Toivomme näiden toimenpiteiden aiheuttavan runsaasti kauniita ohilentoja ja vähemmän ns. räpsyjä meille matalammalla kulkeville.

KÄRJENNIEMEN JA METSÄKANSAN HÄIRIÖT

Kärjenniemen ja Metsäkansan alueella on ollut useita pikajälleenkytkentöjä. Olemme partioineet johtoja useana päivänä, mutta mitään vikaan viittaavaa ei ole löytynyt. Lauantaina 16.3. löytyi eristinviallinen muuntaja, joka on nyt vaihdettu.

Tästä huolimatta pikajälleenkytkennät ovat jatkuneet. Ne ajoittuvat yleensä kosteisiin ilmasto-olosuhteisiin, mikä viittaisi johonkin eristin- tai ylijännitesuojavikaan. Nämä häiriöt ovat todella vaikeita paikallistaa, kun pysyvää vikaa ei synny.

Pahoittelemme tilannetta ja yritämme saada häiriöt poistettua.

kaukolämpö-tapahtuma torstaina 14.3 klo 10-17

Koko perheen tapahtuma järjestetään Valkeakosken Energian moottorivoimalaitoksen piha-alueella osoitteessa Radanvarsitie 6.

Tapahtumassa pääset tutustumaan kaukolämpö- sekä aurinkovoimalaitokseen. Tasatunnein järjestetään opastetut kierrokset kaukolämpövoimalaitoksella.

Paikalla tulee OP-liikkumisen Kulku- palvelusta henkilökuntaa kertomaan sähköautoista ja tarjoavat mahdollisuuden koeajoon sähköautoilla.

Energinen taukojumppa pidetään Valkeakosken Koskenpoikien toimesta (VaKP) klo 14 jonka jälkeen maistuu makkara, jota paistaa Hakan:n juniorit koko päivän.

Klo 15 alkaen on jaossa 50:lle ensimmäiselle ämpäreitä, jotka sisältävät yllätyksiä.

Kaikkien tapahtumassa käyneiden kesken arvotaan 100€ arvosta sähköä. Voit myös lunastaa itsellesi tapahtumasta sähkösopimuksen, joka on tarjolla ainoastaan siellä.

Lapsille ja nuorille on tarjolla taikaponi- ja Segwayajelua.

Tapahtuma on kaikille avoin ja siihen on vapaa pääsy.

Omakotitalon kaukolämpöliittymät ovat tapahtuman ajan erikoistarjouksessa 5200€, tule lunastamaan omasi.

Nähdään Kaukolämpövoimalaitoksella!

OHJELMA

klo 11-14 Taikaponit ajeluttavat perheen pienimpiä

klo 14 Ulkojumppa

klo 15 Ilmaisia ämpäreitä 50:lle ensimmäiselle, ämpäreissä yllätyksiä

KOKO PÄIVÄN KLO 10-17

Ilmaisia makkaroita ja virvokkeita (400:lle ensimmäiselle)

Segway ajelua

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 100€:lla sähköä

Sähköautojen koeajoa

Ainutkertainen sähkötarjous

Omakotitalon kaukolämpöliittymät tarjoushintaan 5200€

Opastetut kierrokset voimalaitoksessa

Rekrytoimme kaukolämpöasentajia

Rekrytoimme nyt

Kaukolämpöasentajia

Kaukolämpöasentajana työskentelet kaukolämpöverkon ja lämpökeskusten monipuolisissa käyttö- ja kunnossapitotehtävissä sekä osallistut mahdolliseen varallaoloon.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sähkö- tai konetekniikan alalta.

Arvostamme kaukolämpöalan ja mekaanisen kunnossapidon kokemusta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä käyttö- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa.

Työsuhteessa noudatetaan energiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimusta. Kyseessä on vakinainen kokoaikatyö ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä hakuaikana 18.2.- 15.3.2019 antavat kaukolämpöjohtaja Seppo Järvinen 040 3355536 tai työpäällikkö Harri Luukkonen 0403355537 sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group Mika Ahlfors 03 3138 0464

Teetämme valituille henkilöille suppean turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.3.2019  mennessä

osoitteessa www.personnel.fi

 

Hae meille kesätöihin

Palkkaamme tänäkin kesänä huipputyyppejä palvelemaan asiakkaitamme erilaisissa asiakaspalvelumme tehtävissä ja sähköverkon rakentamis- ja kunnossapitotöissä ympäri Valkeakoskea. Jos sinua kiinnostaa energia-ala, saatat hyvinkin olla etsimämme kesätyöntekijä. Haemme alamme tulevia osaajia – hyviä tyyppejä, joilla on halua oppia uutta ja syventää osaamistaan.

Kesätyöntekijöiltämme toivomme vähintään 18 vuoden iän lisäksi

–                        Suomen kielen taitoa

–                        Kykyä ja halua palvella kaikkia asiakkaitamme hyvällä asenteella

–                        Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta

–                        Ahkeruutta ja joustavuutta

–                        Vastuuntuntoa

Sähköverkon rakentamis- ja kunnossapitotöissä edellytämme hakijoilta lisäksi

–                        ajokorttia

–                        sähkötyöturvallisuuskorttia

–                        työturvallisuuskorttia

–                        tieturvakorttia

Me annamme sinulle hyvän kesätyöpaikan, jossa saat runsaasti kokemusta, josta on sinulle hyötyä myös tulevaisuudessa.

haku päättyy 3.3.2019, mutta toki kannattaa toimia mahdollisimman pian.

Täytä hakemus tästä

Linkki työnhakijarekisteriimme

Valkeakosken Energia Oy on paikallinen ja palveleva energiayhtiö, jonka omistaa Valkeakosken kaupunki. Toimitamme ja siirrämme asiakkaillemme sähkön lisäksi edulliset sähkösopimukset, kaukolämpöä, maakaasua ja valokuitua.

Energia ja Vakp voimistelujaosto jatkoivat yhteistyötä 2019

Solmimme Valkeakosken Koskenpoikien voimistelujaoston kanssa jatkon yhteistyöllemme vuodelle 2019. Yhteistyömme on meille molemmille tärkeää. Me Energialla koemme seuran arvojen ja työn yhteisömme eteen hyvin tärkeänä. On hieno nähdä, kuinka jaoston toiminta ottaa huomioon kaikki ryhmät pienistä lapsista ikäihmisiin. Voimistelu liikuttaa lähes 700 koskilaista ja sitä kautta koskettaa lukuisia talouksia Valkeakoskella. Energian arjessa VaKP liikuttaa meitä työpaikallamme taukojumpan muodossa. Se on osa yhteistyötämme ja arvostamme tätä vastikkeellisuutta. Onnea ja menestystä Kilpa-aerobicareille tähänkin kauteen. On hieno kulkea matkassanne mukana. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat Energialta Erik Liljeström ja Voimistelujaostolta Johanna Sundström.

Kummiluokkamme rakensivat tuuliturbiinit LUMATE-tapahtumassa

Vietimme kummiluokkiemme eli Sorrilan 2.luokkien kanssa inspiroivan LUMATE-work shopin energiaan ja sähköön liittyen keskiviikkona 30.1.2019. Päivä toteutettiin yhteistyössä Tampereen LUMATE-keskuksen kanssa, jonka tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria LUonnontieteiden, MAtematiikan ja TEkniikan harrastamiseen sekä niiden oppimiseen, tutkimiseen ja soveltamiseen tekemällä oppien.

Oppitunnin aluksi päivän vetäjämme Rich Raja-Aho keskusteli lasten kanssa energiasta ja sen muodoista. Seuraavaksi tehtiin tiedekoe, jossa oppilaat saivat omatoimisesti kokeilla energian liikettä pariston, magneetin, ruuvin ja johdon avulla. Päivän kohokohtana oli tuuliturbiini/ sähkögeneraattori mallin rakentaminen. Lapset olivat innoissaan projektista ja lopputulokset olivat todella näyttäviä.

Me Energialla halusimme tarjota kummiluokillemme jotakin erityistä kevätlukukauden aluksi. LUMATE toimintaa vastaavaa ei ole tarjolla Valkeakoskella, joten päätimme tuoda LUMATE:n kertaluontoisesti koettavaksi koululaisten arkeen.

https://www.lumate.fi/

Tampereen LUMATE-keskuksen tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria LUonnontieteiden, MAtematiikan ja TEkniikan harrastamiseen sekä niiden oppimiseen, tutkimiseen ja soveltamiseen tekemällä oppien.  LUMATE-keskus tuo luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian tutkimusta, tieteen tekoa ja teollisuutta näkyväksi koululaisille sekä järjestää opettajille täydennyskoulutusta toimien myös opettajien resurssikeskuksena. Keskus luo sateenvarjoverkoston eri toimijoiden välille ja näin tuo näkyvyyttä eri toimijoille ja toiminnoille. Toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. Toimintaa rahoittavat Tampereen korkeakouluyhteisö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Tampereen kaupunki.

Tampereen LUMATE-keskus toimii Tampereen yliopiston alaisuudessa ja on osa valtakunnallista LUMA-keskus Suomi -verkostoa.

LUMATE-keskus tarjoaa erilaisia tiede-, elektroniikka, ohjelmointi- ja robotiikka-aiheisia kerhoja peruskouluikäisille lapsille ja nuorille vuosittain sekä syys- että kevätlukukaudella.

Vietä pizzaperjantai perheen kanssa

Perjantai on pizzapäivä. Termi pizzaperjantai ei kuitenkaan ole legendaa, sillä S-ryhmän tilastoista selviää, että Suomalaiset ostavat pakastepizzaa eniten perjantaisin. Pizza on selvästi pimeän talven perjantairuokaa ja rentoutumisen muoto, joka nautitaan yksin, perheen tai kaveriseurassa.

Tänään ryhdytään yhdessä perheen kanssa tekemään pizzaa ohjeemme avulla.

Pizzapohjan tekee nopeasti itse, ja pelkän tomaattisoseen sijaan pizzalle kannattaa pyöräyttää kunnon tomaattikastike. Ero maussa on selkeä, ja onhan hyvä tomaattikastike lopulta niitä tärkeimpiä tekijöitä loistavassa pizzassa.

Tarvitset:

Pizzapohjaan:

2,5 dl vettä

1 pss kuivahiivaa

1 tl suolaa

2 rkl ruokaöljyä

5-6 dl vehnäjauhoja

Tomaattikastikkeeseen:

1 dl tomaattipyreetä

2 dl paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa

1 valkosipulinkynsi

1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja

1 ruukku basilikaa

1 rkl sokeria

ripaus suolaa ja mustapippuria

Tee näin:

Pizzapohja:

Liuota hiiva 42-asteiseen veteen. Lisää suola ja öljy.

Alusta taikinaan ensin noin puolet jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää jauhoja vähitellen niin, että saat taikinasta kimmoisan.

Kohota taikinaa n. 20 minuuttia. Vaivaa ilmakuplat pois ja painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun tai muotoile pyöreiksi annospitsoiksi.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista pitsaa 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Ohjeella tulee joko yksi pellillinen tai 2-3 annospizzaa.

Tomaattikastike:

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Voit sekoittaa kastikkeen myös sauvasekoittimella.

Käytä kastike sellaisenaan pitsapohjalle.

Täytteitä: pepperonimakkaraa, graavilohta, parmankinkkua, artisokansydämiä, tilliä, tuoreita herkkusieniä, tuoreita tomaatteja, mozzarella-juustoa, oliiveja jne.

Resepti: ammattikokki Teresa Välimäki

Asiakaspalvelumme on vain 30 sekunnin päässä

Meillä puheluun vastaaminen tapahtuu nopeasti, sillä 92 % puheluista vastataan alle puolessa minuutissa.
Tiesitkö, että Valkeakosken Energialla puheluusi vastaa aina paikallinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija.
Asiakaspalvelutiimimme palvelee sinua kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät energiapalveluidemme hankkimiseen, käyttöön tai asiakassuhteeseen.

Henkilökohtaista palvelua saat toimistollamme ositteessa Roineenkatu 24, joka on avoinna arkisin klo 8-16, paitsi perjantaisin klo 8-15.

Palvelukonseptimme on monikanavainen ja sähköinen kanavamme tarjoaa vaivattoman asioinnin juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Asiakkaanamme olet mukana kirjoittamassa tarinaamme vahvasti palvelevasta paikallisesta energiayhtiöstä.