Uusia tuulia verkkopalvelussamme

Kehitämme sivujamme jatkuvasti parantaaksemme asiakaspalveluamme. Nyt olemme uudistaneet kulutuksen seurannan palvelumme. Palvelu on maksuton.

Palvelun käyttöönotto vaatii uuden rekisteröitymisen

Valitettavasti uuteen järjestelmään ei pääse kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla, joten sinun on rekisteröidyttävä järjestelmään uudestaan. Pahoittelemme häiriötä!

Käy rekisteröitymässä 15.12.2020 mennessä ja olet mukana kilpailussa. Voit voittaa Fatboy Outdoor- säkkituolin (arvo n. 300€)! Samalla voit tarkastella, mistä sähkönkulutuksesi koostuu ja voit hallita sähköisiä palveluitamm

Kirjaudu palveluun https://energiaraportit.fi/valkeakoskenenergia/fi/login)

Sähkölaskuissamme toimitusviive

Meillä on ollut tekninen ongelma sähkölaskujemme toimituksessa. Sähkölaskumme, jotka ovat päivätty 5.11.2020 tai 6.11.2020, ovat lähteneet vasta tänään eteenpäin asiakkaille. Laskuissa on eräpäivänä, joko 19.11.2020 tai 20.11.2020. Olemme automaattisesti siirtäneet näiden laskujen eräpäivän maanantaille 23.11.2020, joten voitte maksaa laskunne pidennetyllä maksuajalla. Olemme pahoillamme laskujen toimituksen viivästyksestä.

Instagramiin luotu nimissämme valeprofiili

Olemme jo useamman vuoden toimineet Instgramissa nimellä valkeakoskenenergia. Instagramiin on nyt luotu väärennetty profiili yrityksemme nimissä. Meillä ei ole mitään tekemistä kyseisen profiilin kanssa, joka esiintyy nimellä valkeakoskenenergia_official. Kaikki materiaali, tarinat tai viestit, jotka lähetetään kyseisen profiilin nimissä, eivät millään tavalla edusta yhtiömme kantaa tai valittua viestintälinjaa. Tämän feikkiprofiilin nimissä on jo lähetetty ainakin kahta erilaista viestintää, joissa molemmissa on ollut linkki, jota kehotetaan klikkaamaan. Emme suosittele missään nimessä reagoimaan näihin viesteihin millään tavalla. Meillä ei ole mitään tietoa, kuka on tämän huijauksen takana, tai mitkä tämän kyseisen profiilin tarkoitusperät ovat.

 

Ystävällisin terveisin

Se ainoa ja oikea, Valkeakosken energia Oy

Uusi energiajohtaja valittu

Valkeakosken Energia Oy:n hallitus on nimittänyt DI Kai-Kristian Koskisen, 36, Valkeakosken Energia Oy:n uudeksi energiajohtajaksi. Kai-Kristian aloittaa työnsä 20.10.2020. Hänen tehtävänänsä on johtaa ja kehittää yrityksen kaukolämpö- ja maakaasuliiketoimintaa sekä rakentaa uusia palveluita ja konsepteja asiakkaille. Hän toimii Valkeakosken Energian johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Lauri Laineelle.

Kai-Kristian on aiemmin työskennellyt Lempäälän Energia Oy:n sähköliiketoiminnan päällikkönä vastaten Lempäälän Energian asiakashankinnasta, energianmyynnistä ja -hinnoittelusta sekä sopimusasioista.

Vuosien 2019-2020 aikana hän toimi myös LEMENE-hankkeen projektipäällikkönä. Hankkeessa toteutettiin Ideaparkin läheisyydessä olevalle Marjamäen teollisuusalueelle omavarainen, älykäs energiajärjestelmä, jolla turvataan alueen energiansaanti.

Aiemmin Kai-Kristian on työskennellyt Eltel Networks Oy:llä liiketoiminnan kehityspäällikkönä sekä projektipäällikkönä Eltel Networksillä ja Neste Jacobs Oy:n öljyterminaaliprojekteissa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja, Lauri Laine p. 040-335 5501

Aila myrskyyn varautuminen

Olemme varautuneet mahdolliseen myrskyyn valmiustasoamme nostamalla. Päivystysajan henkilöstömäärää on lisätty ja lisäresurssia on varattu. Näissä tilanteissa tarkistamme automaattisesti kaluston, viestiyhteydet ja työvälineet sekä hankimme lisää vianhoitomateriaalia.

Seuraamme aktiivisesti myrskyn kehittymistä ilmatieteenlaitoksen sääpalvelusta.

Verkkomme kannalta ongelmallisia alueita ovat ilmajohtoverkon metsäosuudet, sekä vesistöjen rantamaat. Vaikka pahimmat vikapaikat on jo maakaapeloitu, saattaa silti esiintyä sähkökatkoja metsäisten alueiden sähköjakelussa. Sähkökatkoihin on aina hyvä varautua, voit lukea sivuiltamme, mitä kannattaa varata:

https://valkeakoskenenergia.fi/sahkonsiirto/vikapalvelu/sahkokatkoon-varautuminen/

Mikäli sähkökatkoksia tulee myrskyn seurauksena, löydät niistä tietoa tarvittaessa häiriökartastamme https://keskeytyskartta.valkeakoskenenergia.fi/outagemap/

Toimistomme asiakaspalvelu toistaiseksi ajanvarauksella

Uusien koronavirustapausten määrä on lähtenyt nousuun viime päivinä ja suosittelemme asioimaan kanssamme puhelimitse tai käyttämään sähköisiä asiointipalvelujamme. Toimistollamme asiointi onnistuu 1.9.2020 alkaen toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Jos asiointisi ei onnistu sähköisten palvelukanaviemme avulla, voit varata asiointiajan soittamalla asiakaspalveluumme. Otathan huomioon, että asiointiajat järjestetään toimistomme aukioloaikojen puitteissa (klo 9-15) ja ajanvaraus ei välttämättä onnistu samalle päivälle. Toimistomme osoite on Teollisuustie 12.

Asiakaspalvelumme palvelee sähköisesti ja puhelimitse ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15

Puhelin 03 5691 5500

Vikapäivystyksemme palvelee 24/7

03 5691 5520 sähköasiat ja

03 5691 5540 kaukolämpö.

Vaihtoehtoisesti tavoitat meidät sähköisten palveluidemme kautta valkeakoskenenergia.fi tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ylläpitämään tartuntoja estäviä käytäntöjä. Kaikki vierailut Valkeakosken Energia Oy:n tiloihin ja voimalaitokseen on sovittava erikseen. Koronaviruksen eteneminen on jälleen aktivoitunut ja tärkein tehtävämme on taata yhtiömme toimintakyky ja varmistaa sähkön-, lämmön- ja kaasunjakelu vaarantamatta kenenkään terveyttä, näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja hallituksen toimintasuosituksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme valkeakoskenenergia.fi ja some kanaviemme kautta (facebook, instagram ja twitter).

Haemme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa

Haemme nyt asiakaspalvelutiimiimme uutta vahvistusta. Asiakaspalvelutiimme palvelee nykyasiakkaita kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät energiapalveluidemme hankkimiseen, käyttöön tai asiakassuhteeseen. Toimimme tarjoamalla asiakkaillemme nopeaa ja laadukasta palvelua. Yksi tärkeä osa palvelukonseptiamme on monikanavaisuus. Pääset palvelemaan asiakkaitamme sähköisesti sekä lisäksi myös kasvotusten Valkeakosken toimipisteessämme. Suurimmaksi osaksi palvelu tapahtuu sähköisiä kanavia käyttäen. Tiimissämme olet mukana kirjoittamassa tarinaamme aidosti palvelevana paikallisena energiayhtiönä.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden 2021 joulukuun loppuun saakka.

Haluamme tarjota Sinulle:

 • Työnantajan, jolla on hyvät perusarvot. Tämä näkyy Sinulle esimerkiksi työarjen tasapainona.
 • Tiimin, joka perehdyttää ja auttaa aidosti tukien.
 • Terveelliset, turvalliset ja modernit työtilat, joissa työskennellä.  
 • Esimiehen, joka arvostaa Sinua juuri sellaisena kuin olet. Tiimi muodostuu viidestä asiakaspalvelun asiantuntijasta, jolloin jokainen tiimin jäsen tuo oman uniikin panoksensa yhdessä onnistumiseen.
 • Hyvät henkilöstöetuudet.
 • Säännöllisen ja samalla joustavan työajan. Asiakaspalvelumme on auki klo 8–16. Tiimi vuorottelee työajassa, jonka myötä henkilökohtaiset tarpeesi on mahdollisuus ottaa huomioon työpäivä suunniteltaessa.
 • Määräaikaisen työsuhteen vuoden 2021 joulukuun loppuun saakka. 

 Odotamme sinulta

 • Reipasta, myyntihenkistä ja ratkaisukeskeistä asiakaspalvelutyyliä 
 • Aikaisempaa kokemusta puhelimessa tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä
 • Kykyä omaksua nopeasti uusia ohjelmistoja
 • Kykyä sekä itsenäiseen työotteeseen, että tiimityöskentelyyn hyvässä tasapainossa
 • Energia-alan tuntemus tai kokemus alalta katsotaan eduksi 

Hae paikkaa pian, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Me olemme Valkeakosken Energia Oy, liity mukaan tiimiin!

Kysy lisätietoja: Marika Svärd, 040 912 1285

pe 21.8.2020 klo 14:00 – 16:00 tai pe 28.8.2020 klo 14:00 – 16:00

Hae tehtävään

Toimistomme asiakaspalvelu aukeaa 3.8.2020

3.8.2020 alkaen fyysinen asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 9-15. Toimistomme on muuttanut maaliskuussa ja uusi osoitteemme on Teollisuustie 12.

Laajemmin palvelemme asiakaspalvelunumerossa 03 5691 5500 maanantai-torstai klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-15.

Vikapäivystyksemme palvelee 24/7

03 5691 5520 sähköasiat ja

03 5691 5540 kaukolämpö.

Vaihtoehtoisesti tavoitat meidät sähköisten palveluidemme kautta valkeakoskenenergia.fi tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi.

Koronavirus on edelleen olemassa ja suosittelemme tämän takia edelleen käyttämään sähköisiä palvelukanaviamme tai hoitamaan asioinnin puhelimitse.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ylläpitämään tartuntoja estäviä käytäntöjä. Vierailut ja asiakastilaisuudet Valkeakosken Energia Oy:n tiloihin ja voimalaitokseen ovat jälleen mahdollisia. Koronaviruksen etenemisen hidastumisen ja hallituksen uusien linjauksien myötä haluamme osaltamme mahdollistaa fyysisen asiakaspalvelun jälleen. Seuraamme kuitenkin aktiivisesti tilannetta ja hallituksen toimintasuosituksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme valkeakoskenenergia.fi ja some kanaviemme kautta (facebook, instagram ja twitter).