JOULURAHALAHJOITUS VALKEAKOSKEN PELASTAKAA LAPSET RY:LLE

Valkeakosken Energia Oy:n joulurahalahjoitus annettiin tänä vuonna Valkeakosken Pelastakaa Lapset Ry Eväitä elämälle – ohjelman harrastustukeen.

Kuvassa (vas.) vastaanottamassa lahjoitusta Minna Hietamäki, rahastonhoitaja; Kristina Tourunen, puheenjohtaja; Milja Saarinen, sihteeri;

Lahjoitusta luovuttamassa Erik Liljeström, markkinointipäällikkö ja Lauri Laina, toimitusjohtaja

Järjestimme marraskuussa facebook-gallupin, jossa kerättiin ehdotuksia joulurahalahjoituksemme saajiksi. Saimme erittäin paljon hienoja ehdotuksia ja lahjoituksen ansaitsevia kohteita olisi ollut tämän perusteella erittäin monta. Kohteissa kuitenkin painottui yleisesti lasten ja nuorten hyvinvointi. Halusimme kohdentaa tukemme näiden ehdotusten perusteella paikalliselle toimijalle, joka tekee erittäin arvokasta ja pyyteetöntä työtä juuri lasten ja nuorten eteen. Lahjoitimme 1 500€ Valkeakosken Pelastakaa Lapset Ry:n Eväitä Elämälle – ohjelman harrastustukeen. Harrastustuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. Tavoitteena on turvata vähävaraisen perheen lapselle mahdollisuus osallistua ainakin yhteen harrastukseen.

Valkeakosken Pelastakaa Lapset ry tukee Eväitä Elämälle-ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista. Tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiin on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi. Ohjelmalla tavoitellaan pysyviä muutoksia ja vaikuttavuutta niin yksilöiden kuin yhteiskunnankin tasolla.

Valkeakosken Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1959 perustettu yhdistys, joka ylläpitää pienryhmäkoti Kaarikotoa Valkeakoskella. Yhdistys toimii aktiivisesti ja pyrkii saamaan toimintaansa tunnetuksi Valkeakosken seudulla. Pyrimme rakentamaan yhteistyötä mm. kaupungin eri toimijoiden kanssa sekä osallistumaan Pelastakaa Lasten valtakunnallisiin hankkeisiin (esim. Eväitä elämälle) ja tempauksiin (Lasten oikeuksien päivä).

Lue lisää Valkeakosken Pelastakaa Lapset Ry:n toiminnasta

KAUKOLÄMMÖN HINTA MUUTTUU 1.1.2019 ALKAEN

Kaukolämmön hinta nousee 1.1.2019 alkaen. Kaukolämmön uusi energiamaksu on 75,02 euroa/MWh (sis. alv 24 %). Nykyinen maksu on 72,54 euroa/MWh. Kaukolämmön asiakashinta muodostuu kiinteästä perusmaksusta ja kulutetun lämpöenergian mukaisesta energiamaksusta. Perusmaksu ei muutu.

Korotuksen vaikutus kaukolämmön kokonaishintaan vuositasolla on n. 2,8 %. Kaukolämmitetyn omakotitalon lämmityskustannukset nousevat noin 3,7 euroa / kuukausi.

Korotus johtuu kaukolämmön tuotantohinnan noususta.

Jos Teillä on kysymyksiä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu (03) 5691 5500 tai asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi

Ystävällisin terveisin,

VALKEAKOSKEN ENERGIA OY
Kaukolämpö, maakaasu ja tuotanto

Cyber Monday sähkötarjous

Nyt meillä on tarjolla Cyber Monday sähkötarjous. Tee sähkösopimus kansamme 24 kuukaudeksi. Sopimus on kiinteähintainen koko sopimuskauden. Hinta pysyy siis samana koko sopimuskauden, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi. Sopimuksesi alkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin enintään kolmen kuukauden päästä tilaushetkestä. Jos muutat, voi sopimus alkaa jo aiemmin, kuitenkin aikaisintaan 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Perussähkö on hyvä valinta. Perussähkö on suosituin sähkötuotteemme ja se on tuotettu erilaisin tuotantotavoin. Tämän tarjouksen hinta on asiakkaalle mittaustavasta ja ajasta riippumatta sama.

Perusmaksu 3,50€/kk

Energiamaksu 5,69 snt/kWh

tee sähkösopimus 

(Valitse yleissähkö sähköisessä palvelussamme, niin saat tarjouksen näkyviin)

tai soita asiakaspalveluumme 03 – 5691 5500

 

  • Perussähköä
  • 24 kuukauden kiinteähintainen sopimus
  • tarjous voimassa 26.11-27.11.2018

Black Friday sähkötarjous

Nyt meillä on tarjolla edullinen Black Friday sähkötarjous. Tee sähkösopimus kansamme 24 kuukaudeksi. Sopimus on kiinteähintainen koko sopimuskauden. Hinta pysyy siis samana koko sopimuskauden, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi. Sopimuksesi alkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin enintään kolmen kuukauden päästä tilaushetkestä. Jos muutat, voi sopimus alkaa jo aiemmin, kuitenkin aikaisintaan 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Perussähkö on hyvä valinta. Perussähkö on suosituin sähkötuotteemme ja se on tuotettu erilaisin tuotantotavoin. Tämän tarjouksen hinta on asiakkaalle mittaustavasta ja ajasta riippumatta sama.

Perusmaksu 3,50€/kk

Energiamaksu 5,69 snt/kWh

tee sähkösopimus

(Valitse yleissähkö sähköisessä palvelussamme, niin saat tarjouksen näkyviin)

tai soita asiakaspalveluumme 03 – 5691 5500

  • Perussähköä
  • 24 kuukauden kiinteähintainen sopimus
  • tarjous voimassa 22.11-25.11.2016

Asiakaspalvelumme on kiinni tiistain 20.11.2018

Koko asiakaspalvelumme on kouluttautumassa tiistain 20.11.2018. Sähköiset palvelukanavamme ovat kuitenkin käytettävissä normaalisti: sähköinen asiointi

Vikapäivystyksemme ovat tavoitettavissa koko päivän:

Sähkön vikapäivystys  03 – 5691 5520

Kaukolämmön vikapäivystys 03 – 5691 5540

Asiakaspalvelumme palvelee teitä jälleen normaalisti keskiviikkona 21.11.2018 klo 8 alkaen.

Turvallista matkaa muuttolinnuille – Lintupalloja sähkölinjalle

Kärjenniemen alueella on ollut viimeisen viikon aikana melkoista lentokeliä ja muuttolinnut ovat törmänneet 20kv avojohtoihimme laskeutuessaan pelloille lepäämään. Haluamme taata muuttolinnuille turvallisen matkan ja päätimme asentaa alueelle lintupalloja sähkölinjaan. Näin pyritään välttämään turhat kolarit ilmassa ja pitämään sähkönjakelu asiakkaillemme kunnossa.

Kuvamme on otettu suoraan sähkölinjan alta paikasta johon lintupalloja tullaan asentamaan. Kartassa paikka merkitty turkoosilla pallolla.

 

Taidetta sähkökaappeihin – taidenäyttely liikuntahallin aulassa

Energia ja päivätoiminta Säde järjestivät aiemmin keväällä taidekilpailun, jonka parhaat teokset ovat Valkeakosken katukuvaa elävöittämässä sähkönjakokaappien kyljissä. Nyt on mahdollisuus nähdä kaikki kilpailun taideteokset samassa näyttelyssä 14.11.-12.12.2018 liikuntahallin aulassa. Avajaisia vietettiin 14.11.2018 lämminhenkisissä tunnelmissa.

 

Marraskuun paperiset sähkölaskut myöhässä asiakkaille

Meillä on ollut viivettä paperisten sähkölaskujen toimituksessa. Perjantaina 2.11.2018 tulostusoperaattorillemme lähetetyt sähkölaskut ovat saapuneet asiakkaillemme postilla vasta maanantaina 12.11.2018. Laskuissa on eräpäivänä perjantai 16.11.2018. Olemme automaattisesti siirtäneet näiden paperilaskujen eräpäivän perjantaille 23.11.2018, joten voitte maksaa laskunne pidennetyllä maksuajalla.

Olemme pahoillamme laskujen toimituksen viivästyksestä. Tulostusoperaattorimme Ropocapital selvittää parhaillaan viivästyksen syytä.

 

Sorrilan kakkosluokkalaiset testasivat Segway Ninebotteja

Yhteistyömme Sorrilan koulun kakkosluokkien kanssa jatkui viime viikon perjantaina. Olimme järjestäneet hieman erilaisen liikuntatunnin. Kaikkien oppilaiden ja opettajien oli mahdollista koeajaa meidän Segaway Nineboteilla. Oli upea nähdä oppilaiden aitoa riemua ja taidokasta ajamista. Lapset omaksuvat uudet asiat, niin nopeasti. Puolin ja toisin kokemus oli todella mahtava. Ensi vuoden puolella on luvassa taas uutta mukavaa yhteistä tekemistä😉 kakkosten kanssa.

Energia tarjosi konsertin Wäinämöisen ja Kanteleen hoivakotien asukkaille Valkeakoski-päivänä

Lauantaina juhlittiin Wäinämöisen ja Kanteleen hoivakodeissa Valkeakoski päivää konsertin merkeissä. Energia tarjosi hoivakotien asukkaille ja henkilökunnalle IsoJussin konsertin. Juhani Fredrikson oli valinnut esitettävien kappaleiden listalle monta ikivihreää kappaletta, jotka tempaisivat yleisön mukaansa ja saivat yleisön laulamaan mukana. Konsertti oli hyvin suosittu, sillä montakaan tyhjää paikkaa ei keikalla ollut.