Valkeakosken Energia Oy:n kaikkien digipalveluiden saavutettavuusseloste

Tämä on Valkeakosken Energia Oy:n saavutettavuusseloste, joka koskee kaikkia energian digipalveluita (valkeakoskenenergia.fi ja valkeakoskenaurinkovoimala.fi) ja niihin liittyviä ulkoisia järjestelmiä, joita Valkeakosken Energia hallinnoi. Saavutettavuusseloste on laadittu 31.05.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalveluiden saavutettavuuden tila
Palvelumme eivät täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia. Uudistamme kotisivumme ja siihen liittyviä palveluita. Uudet sivustomme otetaan käyttöön 01/2022, joten nykyisen järjestelmän saavutettavuutta ei ole lähdetty parantamaan (kohtuuton rasite).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussaimme?
Kerro havaitsemastasi saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi

Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000