Sähkönsiirto

Sähkösopimuksestasi riippumatta, hoidamme alueellesi sähkönsiirron.

Sähköliittymällä saat sähkön tontillesi

Sähkön siirrosta ja liittymien myynnistä Valkeakoskella vastaa Valkeakosken Energia Oy / Verkkopalvelut. Se myös huolehtii siitä, että jokainen asiakkaamme saa tarpeensa mukaisen energian toimituksen. Verkostojen pitkäaikaisella ja huolellisella suunnittelulla ja kunnossapidolla vastaamme jatkuvasti kasvaviin asiakasvaatimuksiin.

Mitkä ovat siirtotuotteet?

Voit valita sähkönsiirtotuotteen tarpeesi ja kulutuksesi mukaan. Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa. Valikoimastamme läydöt parhaiten sopivan tuotteen eri kulutustarpeille.

Mitä, jos sähkönsiirrossa on häiriöitä?

Online-palvelumme sisältää häiriöviestinnän palvelut. Häiriöviestinnällä tiedotetaan mahdollisista sähkökatkoksista reaaliaikaisesti. Saat tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen tiedossamme olevasta sähkökatkosta ja arvion korjausajasta.

Tuotan itse sähköä

Valkeakosken Energia haluaa tukea hajautetun pientuotannon käyttöönottoa. Sähköntuotanto voidaan liittää jakeluverkkoomme, mikäli tuotantolaitteet on hyväksytty Suomessa sähköverkkoon liitettäväksi.

Apua ja ohjeita

Teetkö kaivuutöitä tai suunnitteletko puun kaatoa kaapeleiden tai sähköjohtojen läheisyydessä? Haluatko tietää, miten luemme sähkömittariasi? Haluatko tietää laitteidesi energiankulutuksen? Tutustu ohjesivuumme!

Rakennatko taloa?

Tuomme vihreän sähkön uudelle tontillesi.

Tekninen asiakaspalvelu

Palvelunumero: 040 335 5555
tekninen.asiakaspalvelu@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15