Valitse viisaasti

Tarjoamme 24 kuukauden määräaikaisen Perussähkö-sopimuksen järkevään hintaan ja reiluin ehdoin.
Voit tehdä sen tästä helposti ja vaivattomasti.

 

Lue lisää

 

Tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisen valikoiman sähköratkaisuja

maara-aikaMääräaikainen sopimus

Määräaikainen sopimus sopii asiakkaille, jotka haluavat kiinteähintaisen sähkönmyyntisopimuksen koko sopimuskauden ajaksi. Sopimus tehdään yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Kun olet solminut määräaikaisen sopimuksen, saat tiedon uuden jakson hinnoista hyvissä ajoin ennen kuluvan jakson päättymistä. Jos et halua uutta määräaikaista sopimusta, sopimus jatkuu normaalina toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena julkisen hinnaston mukaisesti.

Vaikka sähkön myyntihinta on määräaikaisessa sopimuksessa kiinteä, sähkön siirtohinnoissa tapahtuvat muutokset ovat silti mahdollisia. Sähkön siirtohinta on aina voimassa toistaiseksi, julkisen hinnaston mukaisesti.

Valitse alta joko 12 tai 24 kuukauden määräaikainen sopimus

asiointiJatkuva sopimus

Jatkuvassa sopimuksessa sähkön hinta voi nousta ja laskea markkinahintojen muuttuessa. Sopimus on voimassa jatkuvasti, kunnes se irtisanotaan. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Aurinkosähkö

Paikallista aurinkovoimaa

Hankkimalla aurinkovoimalasta paneelin varmistut, että osa kuluttamastasi sähköstä on varmasti ja todennettavasti lähellä tuotettua, puhdasta ja päästötöntä aurinkosähköä. Ja mikä parasta – saat paneelin tuottaman sähkön käyttöösi ilman omia laitehankintoja.

Haluatko vaihtaa sopimusta?

Vaihtoedulla voit kesken sopimuskauden vaihtaa sopimuksesi uuteen edullisempaan määräaikaiseen -sopimukseen.

Asiakaspalvelu

Palvelunumero: (03) 5691 5500
asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15