Juuri sinulle sopiva sähkösopimus

Tarjoamme kotitalouksille laajan valikoiman erilaisia sähkötuotteita, joiden tuotantomuodon voit itse räätälöidä perheellesi sopivaksi. Voit myös halutessasi tehdä kiinteähintaisen sopimuksen tuleville vuosille.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisen valikoiman sähköratkaisuja

TuntiSpot

Sähkön pörssihintaan sidotulla TuntiSpotilla säästät rahaa, kun ajoitat sähkönkäytön piikkisi hetkeen, jolloin sähkö on kaikkein edullisinta. Se sopii sinulle, joka haluat seurata aktiivisesti omaa kulutustasi ja sähkön hintaa.

TuntiSpot-sopimuksella saat ohjat omasta sähkölaskustasi

Aurinkosähkö

Me täällä Valkeakosken Energialla odotamme aurinkoisia päiviä, ja uskomme, että uusiutuvaan energiaan panostaminen on energiaviisautta parhaimmillaan.

Rakensimme aurinkovoimalan ja otamme auringon voiman talteen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden aitoon ja paikalliseen aurinkosähköön. Nyt aurinkosähkön piiriin pääsevät nekin asiakkaamme, joilla ei ole mahdollisuutta investoida omiin aurinkosähkölaitteisiin.

Nyt saat paikallista aurinkosähköä meiltä!

kvartaaliKvartaalituote

Kvartaalisopimuksella ostat sähköä aina ajantasaiseen hintaan. Tuote sopii kuluttajille, jotka seuraavat sähkömarkkinoita aktiivisesti eivätkä halua sitoa itseään pitkiin sopimuksiin. Kvartaalisopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Hinnat päivitetään neljä kertaa vuodessa. Hintajaksot ovat

  • 1.1.–31.3.
  • 1.4.–30.6.
  • 1.7.–30.9.
  • 1.10.–31.12.

Ilmoitamme uuden hinnan asiakkaille kuukautta ennen uuden vuosineljänneksen alkamista. Hinta pysyy samana kolmen kuukauden pituisen hintakauden ajan. Energiamaksu määräytyy Nord Pool -sähköpörssin johdannaismarkkinoiden kvartaalituotteen noteerausten perusteella.

Siirtyminen toistaiseksi voimassa olevasta tuotteesta tai määräaikaisesta sopimuksesta (sen päättyessä) kvartaalituotteeseen on maksutonta. Voit myös helposti vaihtaa kvartaalituotteen toiseen toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaiseen tuotteeseen. Ilmoita tuotteen vaihtamisesta viimeistään kaksi viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Kvartaalituotteiden sähkö on tuotettu ympäristöystävällisesti. Se on saatavilla yleis-, kausi- ja yösähköön.

vesipisara lehden kärjessä

tuulivoimaTuulisähkö

Tuulisähkö on alkuperältään sertifioitua, kokonaan tuulivoimalla tuotettua sähköä. Sen hinta voi nousta tai laskea markkinahintojen muuttuessa.

Tuulisähkösopimus on voimassa jatkuvasti, kunnes se irtisanotaan. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa. Myös määräaikainen sopimus on mahdollista saada tuulivoimalla tuotetulla sähköllä.

Tuulisähkö on hiilidioksidivapaata ja se sopii niin kerrostaloasukkaalle kuin sähkölämmittäjällekin. Tuulisähkön saa yleis-, kausi- ja yösähköön.

Tuuli puhaltaa voikukan siemeniä

hakaHaka-sähkö

Kaikki sähkönmyyntituotteemme ovat saatavana Haka-tuotteena eli Haka-sähkönä. Haka-sähkö on tarkoitettu Haka-henkisille ihmisille ja yrityksille, jotka haluavat tukea FC Hakaa ja sen junioritoimintaa.

Haka-sähkön preemio on

  • yksityisasiakkaille 0,3 snt/kWh (alv 24 %)
  • yritysasiakkaille 0,15 snt/kWh (alv 0 %).

FC Haka ohjaa Haka-Sähkön tuotoista kymmenen prosenttia FC Haka Juniorit Ry:lle.

asiointiToistaiseksi voimassa oleva sopimus

Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa sähkön hinta voi nousta ja laskea markkinahintojen muuttuessa. Sopimus on voimassa jatkuvasti, kunnes se irtisanotaan. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Yleissähkö on tarkoitettu pääasiassa kerrostaloasuntoihin sekä sellaisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Yösähkö soveltuu hyvin sähkölämmittäjille sekä asiakkaille, joiden nykyinen mittaustapa perustuu päivä/yö-aikajakoon.

Kausisähkö puolestaan sopii niille asiakkaille, joiden nykyinen mittaustapa perustuu aikajakoon talviarkipäivä / muu aika.

Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten sähkö on tuotettu eri energianlähteillä.

Vesipisarat heinän kiiltävät auringossa heinän korrella

maara-aikaMääräaikainen sopimus

Määräaikainen sopimus sopii asiakkaille, jotka haluavat kiinteähintaisen sähkönmyyntisopimuksen koko sopimuskauden ajaksi. Sopimus tehdään yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Kun olet solminut määräaikaisen sopimuksen, saat tiedon uuden jakson hinnoista hyvissä ajoin ennen kuluvan jakson päättymistä. Jos et halua uutta määräaikaista sopimusta, sopimus jatkuu normaalina toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena julkisen hinnaston mukaisesti.

Vaikka sähkön myyntihinta on määräaikaisessa sopimuksessa kiinteä, sähkön siirtohinnoissa tapahtuvat muutokset ovat silti mahdollisia. Sähkön siirtohinta on aina voimassa toistaiseksi, julkisen hinnaston mukaisesti.

Määräaikainen sopimus on mahdollista saada myös tuulivoimalla tuotetulla sähköllä.

Vesipisaroita lehdellä

Haluatko vaihtaa sopimusta?

Vaihtoedulla voit kesken sopimuskauden vaihtaa sopimuksesi uuteen edullisempaan määräaikaiseen -sopimukseen.

Asiakaspalvelu

Palvelunumero: (03) 5691 5500
asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi
Ma-to 8-16 ja pe 8-15