#minunvalkeakoski-kuvakilpailu

Kiitos kaikille kuvakilpailuun osallistuneille!

Järjestimme 16.10.–30.11.2017 #minunvalkeakoski-kuvakilpailun, johon sai osallistua verkkosivuillamme, Instagramissa ja Facebookissa. Kuva-aihe oli vapaa – kunhan se liittyi jollain tavalla Valkeakoskeen. Kilpailuun lähetettiin paljon upeita kuvia, joissa näkyi, miten paljon eri asioita Valkeakoski edustaa – luontoa, paikkoja, ihmisiä ja muistoja lapsuudesta.

Raadin valitsema kilpailun voittaja, Juho Hiekkalahden “Saapuminen Valkeakoskelle”, palkittiin ravintolalahjakortilla ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin leffalippuja. Tutustu alla palkittuihin kuviin.

Kuva: Juho Hiekkalahti

“Saapuminen Valkeakoskelle viime kesälle tyypillisenä sateisena päivänä. Valkeakosken puolella oli sateenkaari ja sadekin lakkasi sopivasti rajan tuntumassa.”

Kuva: Tuija Koskinen

“Valkeakoskella kauneinta kanavan alue. Syksyisten värien heijastuminen veden pintaan on todella pysäyttävä näky. Myös Valkeakoskella vierailevat ihastelevat ko. näkymää.”

Kuva: katjne / Instagram

“Eilinen päivä oli lumeton ja aurinkoinen pakkaspäivä. Sellainen mieleiseni, en kaipaa lunta ollenkaan. Illalla oli pakko lähteä vielä lenkille kanavanrannan kauniisiin maisemiin.”

Kuva: Sari Roos

“Valkeakoskella on kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Kuva on Eerolan metsistä Roukon liikuntakeskuksen alueelta. Olen lapsena hiihtänyt ja suunnistanut näissä maastoissa koulun kanssa. Nyt edelleen aikuisena palaan näihin maisemiin maastojuoksemaan ja talvella hiihtämään.”