Taidetta Valkeakosken kaduille

Valkeakosken kadunvarsille ilmestyy loppukeväästä taidetta, kun kaupungin sähkönjakokaapit saavat uuden ilmeen. Kaappeihin tulevien teosten tekijöiksi on kutsuttu päivätoimintayksikkö Säteen taiteilijoita ja muita tuttuja. Aihepiireiksi on annettu muun muassa ihmisten kohtaaminen, epäilyjen poistaminen, välittäminen, ympäristö, urheilu, värit ja kauneus. Aiheista on syntynyt maalauksia, piirroksia, sarjakuvia, runoja ja kollaaseja.

Yhteensä 25 taiteilijaa ovat tuottaneet 70 kuvaa sähkönjakokaappeja varten. Kaikki kuvia ei kuitenkaan toteuteta. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitkä teokset pääsevät kaappeihin. Alla näet 10 joukosta valittua teosta, joista voit äänestää viittä suosikkiasi. Äänestäneiden kesken arvomme 3 kahden hengen lippupakettia Suomen kesäteatterin Rakkaudella merkitty -musikaaliin. Äänestys ja arvonta ovat käynnissä 4.–18.4.2018.

Valitse järjestyksessä 5 suosikkiasi seuraavista vaihtoehdoista ja täytä sitten äänestyslomake sivun alaosassa.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Jätä yhteystietosi ja laita 5 suosikkiasi paremmuusjärjestykseen ylhäältä alas.


[recaptcha]

Osallistumisen ehdot ja säännöt

 1. Tämän arvonnan osallistumisaika on 4.–18.4.2018.
 2. Voittaja arvotaan huhtikuussa 2018 osallistumisajan umpeuduttua ja voittajalle tiedotetaan henkilökohtaisesti huhtikuun aikana.
 3. Arvonnan järjestäjä on Valkeakosken Energia Oy, Roineenkatu 24, 37600 Valkeakoski.
 4. Palkintona on kolmelle eri voittajalle kaksi 36 €:n arvoista lippua Rakkaudella merkitty -musikaaliin 13.6.2018. Valkeakosken Energia Oy toimittaa palkinnon suoraan voittajalle. Voittajan yhteystiedot pitää olla oikein, jotta saamme palkinnon toimitettua oikealle henkilölle. Palkinto toimitetaan huhtikuun aikana voittajan kotiosoitteeseen. Valkeakosken Energia Oy:n tarjoamaa palkintoa ei voi vaihtaa esimerkiksi rahaksi tai toiseen palkintoon.
 5. Osallistuminen edellyttää, että osallistuja on luonnollinen henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
 6. Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen perusteella, palautuu palkinto uudelleen arvottavaksi Valkeakosken Energia Oy:lle.
 7. Valkeakosken Energia Oy maksaa palkinnosta arpajaisveron, joten voittaja saa koko palkinnon verottomana itselleen.
 8. Valkeakosken Energia Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Tämän luvan kilpailija antaa osallistumalla arvontaan ja näin ollen on myös lukenut kilpailun säännöt.
 9. Valkeakosken Energia Oy ilmoittaa kilpailun voittajalle henkilökohtaisesti hänen voitostaan.
 10. Valkeakosken Energia Oy ei vastaa, mikäli kilpailuun lähetetty lomake ei yhtiöstä riippumattomasta syystä saavu ajoissa perille.
 11. Kilpailuun osallistuneiden tulee aina käyttää omaa nimeään. Mikäli joku esiintyy toisella nimellä, voi hän menettää palkinnon.
 12. Osallistuminen arvontaan ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistumalla kilpailuun kilpailija antaa kuitenkin luvan Valkeakosken Energia Oy:lle käyttää hänen yhteystietojaan omien tuotteidensa ja palveluidensa markkinointiin. Osallistujan tulee tutustua arvonnan sääntöihin. Kilpailijan yhteystietoja ei luovuteta eikä käytetä kolmansien osapuolien toimesta.
 13. Valkeakosken Energia Oy noudattaa kaikissa kilpailuissa Suomen valtion lakia, kuten arpajaislakia.
 14. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan.