Fi-Nergy Voiman ja 365 Hankinnan asiakas – Energiavirasto kehottaa vaihtamaan sähkönmyyjää

Energiavirasto ja Valkeakosken Energia Oy kehoittavat sähkönmyyntiyhtiö Fi-Nergy Voiman ja 365 Hankinnan asiakkaita valitsemaan pikaisesti itselleen uuden sähkönmyyjän. Kantaverkkoyhtiö Fingrid on purkanut edellä mainittujen yhtiöiden tasepalvelusopimuksen ja sähkömarkkinoilla toimimisen edellytys on voimassa oleva tasepalvelusopimus. Uuden sähkönmyyjän valinta on hyvä tehdä nopealla aikataululla, jotta sähköntoimitusta ei katkaista. Sopimus on solmittava seuraavan kolmen viikon sisällä, jotta sähkötoimitus jatkuu tämänkin jälkeen normaalisti.

Energiaviraston tarkat ohjeet Fi-Nergy Voiman ja 365 hankinnan asiakkaille voit lukea osoitteessa https://energiavirasto.fi/-/ohjeita-fi-nergy-voiman-ja-365-hankinnan-asiakkaille