Avoimet työpaikat

Sähköverkkoasentaja

Haemme palvelukseemme kokenutta sähköverkkoasentajaa. Tehtäviisi kuuluvat keski- ja pienjänniteverkon rakentaminen ja kunnossapito, liikenne- ja katuvalotyöt, sekä osallistuminen verkon varallaolotehtäviin. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan huumausainetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Tiimissämme olet mukana kirjoittamassa tarinaamme aidosti palvelevana paikallisena energiayhtiönä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla verkkojohtaja Samuli Enqvistille puh. 040-335 5579

ma 8.2. klo 9.00-11.00 tai ma 15.2. klo 14.00-16.00.

Lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Täytä hakemus tästä

Kesätyöntekijä

Haemme energia-alasta kiinnostuneita, yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä sähköverkon töihin.  Arvostamme aktiivisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kesätyön kesto on 2-3 kuukautta. Etusijalla kesätyöntekijöitä valittaessa ovat alan opiskelijat.

Täytä hakemus tästä