HELPOTA ARKEASI JA VASTAANOTA LASKUSI SÄHKÖISESTI

Vastaanota jatkossa Valkeakosken Energian paperilaskut sähköisesti digipostipalvelu Kivraan.

Kivra on digipostipalvelu yritysten ja ihmisten väliseen paperittomaan asiointiin. Palvelulla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Palveluun voit myös helposti arkistoida muita omia dokumentteja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia. Kivra käyttö ei maksa sinulle mitään.

Ottamalla Kivran käyttöösi ennen 31.1.2021 osallistut samalla 3 x Suomalaisen Kirjakaupan e- ja äänikirjalahjakortin arvontaan. Kampanjan säännöt sivun lopussa.

Ota Kivra käyttöön ja hyvästele paperilaskut

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

  1. Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan Valkeakosken Energian laskusi sähköisesti Kivraan

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

Helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Kivrassa laskujen maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtäsi aivan kuten verkkopankissa. Et tarvitse erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja maksamiseen. Maksaminen on turvallista, ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun käyttämäsi pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtäsi heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Arjesta sujuvaa yhdessä

Tarvitseeko läheisesi apua laskujen maksuun, tai onko teillä perheen yhteisiä menoja?

Kivralla hoidat maksuasiat sujuvasti joko yhdessä tai jopa kokonaan toisen henkilön puolesta jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Kivra on lähtöisin Ruotsista

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa sillä on lähes 4 miljoonaa käyttäjää. Palvelulla asioi päivittäin asiakkaidensa kanssa yli 30 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Palvelu on noussut Ruotsissa suureen suosioon sen helppokäyttöisyyden ja ympäristövastuullisten arvojensa vuoksi. Suomessa Kivra Palvelu aloitti toimintansa Suomessa vuoden 2020 alussa, ja on nopeassa ajassa herättänyt paljon kiinnostusta sekä yritysten että kuluttajien keskuudessa. Suomessa Kivran omistajiin kuuluvat Kivra AB:n lisäksi mediayhtiö Telia Company sekä vastuullisia rahoituspalveluita tarjoava Resurs Bank.

Tutustu Kivraan tarkemmin osoitteessa kivra.fi ja ota palvelu käyttöösi.

Lahjakorttikampanjan säännöt

Kampanjan järjestää Valkeakosken EnergiaKampanja-aika on 1.12.2020.-31.1.2021Arvonta suoritetaan 4.2.2021. Arvonta suoritetaan kaikkien kampanja-aikana Kivraan rekisteröityneiden Valkeakosken Energian asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra edelleen arvonnan ajankohtana käytössä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla.  Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Palkintoina on 3 kappaletta Suomalaisen Kirjakaupan e- ja äänikirja lahjakortteja , joiden arvo on 96,95 €/kpl. Lahjakortteja ei voi vaihtaa ja niitä ei voi saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Valkeakosken Energia järjestäjänä vastaa arpajaisveron maksamisesta.