Uusi energiajohtaja valittu

Valkeakosken Energia Oy:n hallitus on nimittänyt DI Kai-Kristian Koskisen, 36, Valkeakosken Energia Oy:n uudeksi energiajohtajaksi. Kai-Kristian aloittaa työnsä 20.10.2020. Hänen tehtävänänsä on johtaa ja kehittää yrityksen kaukolämpö- ja maakaasuliiketoimintaa sekä rakentaa uusia palveluita ja konsepteja asiakkaille. Hän toimii Valkeakosken Energian johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Lauri Laineelle.

Kai-Kristian on aiemmin työskennellyt Lempäälän Energia Oy:n sähköliiketoiminnan päällikkönä vastaten Lempäälän Energian asiakashankinnasta, energianmyynnistä ja -hinnoittelusta sekä sopimusasioista.

Vuosien 2019-2020 aikana hän toimi myös LEMENE-hankkeen projektipäällikkönä. Hankkeessa toteutettiin Ideaparkin läheisyydessä olevalle Marjamäen teollisuusalueelle omavarainen, älykäs energiajärjestelmä, jolla turvataan alueen energiansaanti.

Aiemmin Kai-Kristian on työskennellyt Eltel Networks Oy:llä liiketoiminnan kehityspäällikkönä sekä projektipäällikkönä Eltel Networksillä ja Neste Jacobs Oy:n öljyterminaaliprojekteissa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja, Lauri Laine p. 040-335 5501