Toimistomme asiakaspalvelu toistaiseksi ajanvarauksella

Uusien koronavirustapausten määrä on lähtenyt nousuun viime päivinä ja suosittelemme asioimaan kanssamme puhelimitse tai käyttämään sähköisiä asiointipalvelujamme. Toimistollamme asiointi onnistuu 1.9.2020 alkaen toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Jos asiointisi ei onnistu sähköisten palvelukanaviemme avulla, voit varata asiointiajan soittamalla asiakaspalveluumme. Otathan huomioon, että asiointiajat järjestetään toimistomme aukioloaikojen puitteissa (klo 9-15) ja ajanvaraus ei välttämättä onnistu samalle päivälle. Toimistomme osoite on Teollisuustie 12.

Asiakaspalvelumme palvelee sähköisesti ja puhelimitse ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15

Puhelin 03 5691 5500

Vikapäivystyksemme palvelee 24/7

03 5691 5520 sähköasiat ja

03 5691 5540 kaukolämpö.

Vaihtoehtoisesti tavoitat meidät sähköisten palveluidemme kautta valkeakoskenenergia.fi tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu.energia@valkeakoski.fi.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ylläpitämään tartuntoja estäviä käytäntöjä. Kaikki vierailut Valkeakosken Energia Oy:n tiloihin ja voimalaitokseen on sovittava erikseen. Koronaviruksen eteneminen on jälleen aktivoitunut ja tärkein tehtävämme on taata yhtiömme toimintakyky ja varmistaa sähkön-, lämmön- ja kaasunjakelu vaarantamatta kenenkään terveyttä, näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja hallituksen toimintasuosituksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme valkeakoskenenergia.fi ja some kanaviemme kautta (facebook, instagram ja twitter).