Sähkön-, lämmön- ja kaasunjakelu jatkuu normaalisti poikkeustilanteessa

Hyvä asiakkaamme,

Koronaviruksen eteneminen aiheuttaa nyt huolta yhteiskunnassa, ja hallitus antoi maanantaina selkeät ja tiukat toimintaohjeet. Valkeakosken Energian tärkein tehtävä on taata yhtiömme toimintakyky ja varmistaa sähkön-, lämmön- ja kaasunjakelu vaarantamatta kenenkään terveyttä, näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ottamaan käyttöön tartuntoja estäviä käytäntöjä. Tämän lisäksi kaikki asiakastilaisuudet ja vierailut Valkeakosken Energia Oy:n tiloihin ja voimalaitokseen on peruttu tulevilta viikoilta. Asiakaspalvelumme on toistaiseksi suljettu, meidät tavoittaa normaalisti sähköisten palvelujemme kautta ja puhelimitse. Fyysisen asiakaspalvelun sulkemisen tavoitteena on taata yrityksemme toimintakyky sekä työntekijöittemme ja asiakkaittemme terveys. Toimisto pysyy suljettuna toistaiseksi, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista myöhemmin.

Palvelemme asiakaspalvelunumerossa 03 5691 5500

maanantai-torstai klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-15.

Vikapäivystyksemme palvelee 24/7

03 5691 5520 sähköasiat ja

03 5691 5540 kaukolämpö.

Asioit kanssamme puhelimitse paikallisverkko- tai mobiiliverkkomaksun hinnalla.

Vaihtoehtoisesti tavoitat meidät sähköisten palveluidemme kautta valkeakoskenenergia.fi tai

sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu.energia@valkeakoskenenergia.fi.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme valkeakoskenenergia.fi ja some kanaviemme kautta (facebook, instagram ja twitter).