Energia ja Vakp voimistelujaosto jatkoivat yhteistyötä 2019

Solmimme Valkeakosken Koskenpoikien voimistelujaoston kanssa jatkon yhteistyöllemme vuodelle 2019. Yhteistyömme on meille molemmille tärkeää. Me Energialla koemme seuran arvojen ja työn yhteisömme eteen hyvin tärkeänä. On hieno nähdä, kuinka jaoston toiminta ottaa huomioon kaikki ryhmät pienistä lapsista ikäihmisiin. Voimistelu liikuttaa lähes 700 koskilaista ja sitä kautta koskettaa lukuisia talouksia Valkeakoskella. Energian arjessa VaKP liikuttaa meitä työpaikallamme taukojumpan muodossa. Se on osa yhteistyötämme ja arvostamme tätä vastikkeellisuutta. Onnea ja menestystä Kilpa-aerobicareille tähänkin kauteen. On hieno kulkea matkassanne mukana. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat Energialta Erik Liljeström ja Voimistelujaostolta Johanna Sundström.