Taidetta Valkeakosken kaduille – voittajat valittu

Järjestimme huhtikuussa äänestyksen, jossa osallistujat saivat äänestää teoksia, jotka he haluaisivat nähdä Valkeakosken katukuvassa sähkönjakokaappien kyljessä. Teokset olivat päivätoimintayksikkö Säteen taiteilijoiden ja muiden tuttujen käsialaa, ja äänestyksessä oli mukana yli upeaa 70 teosta, joiden aiheet vaihtelivat ihmisten kohtaamisesta ympäristöön, urheiluun ja väreihin.

Äänestykseen osallistui 337 henkilöä, joiden kesken arvoimme kolme kahden hengen lippupakettia kesäteatteriin. Myös parhaat taiteilijat palkittiin lippupaketilla. Iso kiitos kaikille taiteilijoille ja äänestäjille!

Viisi eniten ääniä saanutta teosta

1. Veli-Pekka Vendelin, nimetön teos

2. Toni, nimetön teos

3. Roosa Korkiakoski, “Tuuli nousee”

4. Heikki Laitasalo, “Merimaisema”

5. Essi Kerilahti, “Punainen värimaisema”