Aitoa ja paikallista aurinkovoimaa Valkeakosken Energialta

Vuokraa oma aurinkopaneeli vain 4,40 €/kk.

 

Energiaa taivaan täydeltä – 3 hyvää syytä valita aurinkovoima

Oletko huomannut, kuinka kevät aurinko on alkanut paistaa ja kuinka sen lämpö hivelee poskia kylmässäkin pakkassäässä? Auringon paistaessa ränneistä alkaa tippumaan vettä, lumi alkaa sulamaan ja luonto heräilee pikku hiljaa talvi horroksesta. Auringolla on mieletön voima.

Auringon mieletön voima voidaan kerätä talteen ja hyödyntää sähkö- ja lämpöenergiana esim. kotitalouksissa. Me Valkeakosken Energialla uskomme uusiutuvan energian panostamiseen. Aurinkosähkö on energiaviisasta, sillä se on paikallista ja aidosti ympäristöystävällistä. Oletko sinä koskaan miettinyt, miksi aurinkosähkö on hyödyllistä?

Tässä kolme hyvää syytä valita aurinkosähkö:

1.Ympäristöystävällisyys

Pääset konkreettisesti vaikuttamaan ja antamaan oma panoksesi ilmastomuutoksen pysäytyksen eteen

2. Paikallisuus

Hankkimalla oman paneelin Aurinkovoimalasta, saat takuu varmasti käyttöösi paikallista energiaa

3. Energia tehokkuus

Yksi paneeli tuottaa aurinkoisena päivänä n.1,8 kilowattiatuntia päivässä. Tuolla määrällä voit esim. katsoa 50-tuumaista LCD-TV:ta n. kuusi tuntia päivässä.

Usein ajatellaan, että aurinkovoiman käyttö vaatii mittavia investointeja käyttäjältä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Me olemme rakentaneet aurinkovoimalan, josta oman paneelin vuokraaminen on edullista ja helppoa. Aurinkopaneelin vuokra vain 4,40 €/kk.

Aurinkosähkön käyttäjäksi pääsee kaikki asiakkaat riippumatta asumismuodosta.

Vuokraa aurinkopaneeli itsellesi tästä