Tehostamme laskujen maksamiseen liittyviä toimintoja

Tiedoksi sähkö- ja kaukolämpöasiakkaillemme

Valkeakosken Energia Oy tehostaa laskujen maksamiseen liittyviä toimintoja. Olemme aloittaneet yhteistyön Ropo Capitalin kanssa. Ropo Capital on kotimainen myyntilaskun elinkaareen ja saatavien hallintaan erikoistunut palveluyritys.

Uudet laskut

29.1.2018 alkaen Valkeakosken Energian sähkö- ja kaukolämpölaskujen osalta maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa Ropo Capital, ja samassa yhteydessä laskuilla maksuja vastaanottavaksi pankkitiliksi tulee yksi tili, OP FI60 5494 0920 1894 97. Tämä pankkitilin vaihdos ei vaikuta eLaskuna eikä suoraveloituksena maksettaviin laskuihin. Paperilaskun saaneita asiakkaita ja yrityksiä pyydetään huomioimaan muuttunut pankkitili.

Yhteystiedot

Laskujen sisältö

Valkeakosken Energia
Asiakaspalvelu: puh. 03 5691 5500

Laskujen maksaminen

Ropo Capital
Asiakaspalvelu: puh. 09 2315 0443
Aukioloajat: arkisin 8–20, la 10–15
Sähköposti: vlkenergia@ropocapital.fi

Erääntyneet laskut

Jos asiakkailla on erääntyneitä laskuja, joissa on vielä kolme Valkeakosken Energian pankkitiliä merkittyinä, niin silloin pyydetään ohjaamaan maksut näille tileille. Näiden laskujen maksuvalvonnan hoitaa toistaiseksi vielä edellinen yhteistyökumppanimme Intrum Justitia ja sieltä tulee mahdolliset yhteydenotot kirjallisesti tai puhelimitse.

Lisätiedot

Valkeakosken Energia, hallinto ja talous

Myyntireskontravastaava Raija Eerola, puh. 040 335 5503
Talousjohtaja Maaria Isoviita, puh. 040 335 5507