Yhdessä energisempi tulevaisuus – Energiansäästöviikko 9.10.-15.10.2017

Viikolla 41 kampanjoidaan järkevän energiankäytön puolesta. Nyt on kahdeskymmenes vuosi kun energiansäästöviikkoa vietetään.

Tämän vuoden teemana on yhdessä energisempi tulevaisuus. Energiansäästöviikolla on tarkoitus saada huomiota meille kaikille tärkeästä asiasta: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia. Pyritään siis kaikki omilla työpaikoillamme, kodeissamme ja liikenteessä saavuttamaan säästöjä energiankulutuksessa energiansäästöviikolla ja tekemään niistä loppuelämämme tapoja.

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko on erinomainen ajankohta startata energiaopetus alakoulussa. Me lahjoitimme Valkeakosken energiansäästöviikkoon osallistuville tokaluokille “Hei, kaikki toimii -opetuspaketin”.

Valmiin materiaalin, pelien, leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä. Paketissa on valmis tuntirunko koko viikoksi. Materiaaleista riittää hyödynnettävää kaikille alakoulun vuosiluokille.

Lisätietoa energiansäästöviikosta Motivan sivuilta